- 29 Kasım 2014
- 1.949
- 1.006
- 163
- 29
Evet bende onu çok istiyorum ama alt değiştirme yeri çekmecesi falan olmayışı düşündürüyorikincisi çook tatlııı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet bende onu çok istiyorum ama alt değiştirme yeri çekmecesi falan olmayışı düşündürüyorikincisi çook tatlııı :)
ona takìm olarak bulup alabilirsinizzEvet bende onu çok istiyorum ama alt değiştirme yeri çekmecesi falan olmayışı düşündürüyor
Çok kararsızım canım bakalım karar vericez , sen aldın mı bebeğine ?ona takìm olarak bulup alabilirsinizz
Ben mayis gibi alicam allah izin verirse bu buyuyebilen bbek odasindan alicamÇok kararsızım canım bakalım karar vericez , sen aldın mı bebeğine ?
unnado'da çok sorun yaşadım. kampanya bitince gönderiyor. 1 ay oldu hala ürünlerim ortada yok. iptal edin siparişi dedim birkaç gün içinde yalnızca bir kısmını göndereceklermiş. ben bi daha unnadodan alışveriş yapmam. bebek bakım ürünleri istemiştim, elim kolum bağlandı vallaKapida odemeli bilmiyorum ama guzel siteler var
butik bebe
baby mall
picabo
lcwakiki
bunlar sorunsuz geliyor.
Yalniz ilke bebe miydi butik bebemiydi emin degilim kampamya suresi bitince gonderiyor. Digerleri hemen
Canım ben e bebekten aldım 2 tane bide hediye geldi hepsi 10 lukızlar hastane çıkışlarınızı 10lu mu 20li mi aldiınız.birde hangi siteden aldınız:)
bence 1500 tl ye yada 500 tlye sadece beşik almaktansa o fiyata fabrika satış magazalarında oda takımları var bende sadece yatak odası için beşik düşünüyordum son anda fikir değiştirdik aldığım takım 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen beşik alt açması yanında ve beşiin üst kısmı çalışma masasına dönüşüyor 70-130 ölçülerinde takım olarak 1300 tl ye aldım ahşap beşik aldı birde yatak odası için ve uyku setleri yatakları içinde herşey dahil 1850 tl ye mal oldu bana
alışverişi nerden yaptığınızı öğrenebilir miyimbence 1500 tl ye yada 500 tlye sadece beşik almaktansa o fiyata fabrika satış magazalarında oda takımları var bende sadece yatak odası için beşik düşünüyordum son anda fikir değiştirdik aldığım takım 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen beşik alt açması yanında ve beşiin üst kısmı çalışma masasına dönüşüyor 70-130 ölçülerinde takım olarak 1300 tl ye aldım ahşap beşik aldı birde yatak odası için ve uyku setleri yatakları içinde herşey dahil 1850 tl ye mal oldu bana