• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Bebeklerimiz için hangi alışveriş sitesi????

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Kapida odemeli bilmiyorum ama guzel siteler var
butik bebe
baby mall
picabo
lcwakiki
bunlar sorunsuz geliyor.
Yalniz ilke bebe miydi butik bebemiydi emin degilim kampamya suresi bitince gonderiyor. Digerleri hemen
unnado'da çok sorun yaşadım. kampanya bitince gönderiyor. 1 ay oldu hala ürünlerim ortada yok. iptal edin siparişi dedim birkaç gün içinde yalnızca bir kısmını göndereceklermiş. ben bi daha unnadodan alışveriş yapmam. bebek bakım ürünleri istemiştim, elim kolum bağlandı valla

bence 1500 tl ye yada 500 tlye sadece beşik almaktansa o fiyata fabrika satış magazalarında oda takımları var bende sadece yatak odası için beşik düşünüyordum son anda fikir değiştirdik aldığım takım 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen beşik alt açması yanında ve beşiin üst kısmı çalışma masasına dönüşüyor 70-130 ölçülerinde takım olarak 1300 tl ye aldım ahşap beşik aldı birde yatak odası için ve uyku setleri yatakları içinde herşey dahil 1850 tl ye mal oldu bana

Babymall ve ebebek derim hiz ve guvenirlik acisinda ayrica ebebegin interneten aldigin urununu gidip magazasindan kolaylikla degistirebiliyorsun ben gelen takimlardan birini hic begenmedim sonra magazadan battaniye aldim sorunsuz ve her avm de var nerdeyse

kızlar hastane çıkışlarınızı 10lu mu 20li mi aldiınız.birde hangi siteden aldınız:)

Bende 10lu aldim 20li gereksiz bence cunku yenidoganlarin hepsinin giydirebilirsin idil baby aziz baby urunleri en kaliteli olanlardan ozellikle organikleri

Kızlar burun aspiratörü aldınız mı? Hangi marka almalıyım sizce

Ben chicconun nazal burun aspiratorunu aldim malzemesi kaliteli kullanmayi becerebilecek miyiz o ayri:)

bence 1500 tl ye yada 500 tlye sadece beşik almaktansa o fiyata fabrika satış magazalarında oda takımları var bende sadece yatak odası için beşik düşünüyordum son anda fikir değiştirdik aldığım takım 3 kapılı gardrop şifonyer ve büyüyen beşik alt açması yanında ve beşiin üst kısmı çalışma masasına dönüşüyor 70-130 ölçülerinde takım olarak 1300 tl ye aldım ahşap beşik aldı birde yatak odası için ve uyku setleri yatakları içinde herşey dahil 1850 tl ye mal oldu bana

Tam takım olarak fiyatını çok iyi almışsınız

Kısıkköyde den aldım bende tahmin edemiyordum bu fiyata bulabileceğimi ama çok gezdik :)

kızlar ben de mobilya işine girişiyorum ama çok aradayım ikizlere hamileyim oda yaptırıyoruz ama ilk üç ay orada yatamazlar bizim odaya ahşap beşik mi almalıyım yoksa park yatak mı? park yataklar geniş olduğundan 1 tane alsam ikisini koyabilir miyim ki içine ilk 3 ay?

alışverişi nerden yaptığınızı öğrenebilir miyim

Back
X