- 9 Kasım 2013
- 4.369
- 4.375
- 198
Allahtan çok esirgemiyorsunuz, aşırı esirgeyen insanlar çok itici geliyor bana bu insanlarıda anlamıyorum çok mu lazım başkasının çocuğunu öpüyorsunuzAynı şeyden yakınırken burada karşılaştık yine :)
Beni öome yazan önlük engel olmaz hiç sanmıyorum canım. Geçen gün marketteyiz yağmur arabasinda adam yanimizdan geciyor bi baktim dudagina agucuk yapar gibi dokunuyor.ani bir tavırla dokunmayın yüzüne dokunamazsınız dedim, adam mal mal baktı yüzüme. nasıl sinirlendim ama o adam tuvalete gitti ellerini yıkadı mı vs vs.
Mesela gecen hafta da metro bekliyoruz kadının biri birden atladı dayanamıcam daha fazlaaa diye ayagini tutup bacagini öptü. Buradan bir sey olmaz dayanamadim dedi bir de, bir sey demedim ben de. Eline bile dokunmadı agzına goturuyorsundur eline de dokunamam dedi hatta. Ama herkes düşünmüyor iste.
Çok esirgemiyorum ben de ama bazen bazıları abartıyor, yanaginı öpmemek icin elini öpüyorlar ama elleri hep agzinda.
Kiskanc kaynanalar derken?ne alaka arkadasim.
Cocugunun kiskanan kaynana kendini geliniyle her anlamda birmi goruyo yani.
Afedersinde senin tabirinle pipisinimi paylasamiyolar.
Ayy konu iyice zivanadan cikti midem bulandi.
Bu tipler gelecekte gelinlerinin başına bela oluyorlar işte.Allahtan çok esirgemiyorsunuz, aşırı esirgeyen insanlar çok itici geliyor bana bu insanlarıda anlamıyorum çok mu lazım başkasının çocuğunu öpüyorsunuz
Nasıl yani.Allahım neler var.bu kvlerden korktuğum kadar varmış demekki bizimkide doğar doğmaz aynı odada kalmak istedi.yalnız bırakmadım bebeğimi asla.aceba kendi bebeklerinede yapmışlarmıdır.yoksa onlarında kvleri ellerindenmi aldı.Opse gene iyi
Benim kV cigim emziyordu
Bakalim napicak diye
Keşke oracıkta bogsaydim
Ben ve babası öpüp kokluyoruz bu yetmez mi.öpmeyide bilmek lazım yahu somurmak mı lazım illaki.Yabanci bebeklere dokunmam hem herhangi bir mikrop bulastirmamak icin hem anneler beni tanimiyor diye hemde ben zaten opmeyi sevmem kendim sevmedigim seyi baskasina niye yapayim ama yakinlarinin anneannenin babaannenin dedelerin halalarin dokunmadigi opmedigi koklamadigi bir cocuk ne kadar saglikli sevgi ile guvenle buyuyebilir guven ve sevginin ilk asamasi dokunmaktir tabiki belli asamalara dikkat edilir ama cok abartmamak gerekir buda bana hic saglikli gelmiyor etrafimda dokunmadan opmeden kucaklanmadan buyuyen tum cocuklar daha mutsuz asik suratli ve huysuz zaten.. en buyuk zarari aslinda cocuk goruyor..
Aşırı sevgi diyelim de konuyu kapatalım.adı o olmasa da uygun bir davranış olmadığını düşünüyorum.ah bu kvler bu konudan da çıktı.Kiskanc kaynanalar derken?ne alaka arkadasim.
Cocugunun kiskanan kaynana kendini geliniyle her anlamda birmi goruyo yani.
Afedersinde senin tabirinle pipisinimi paylasamiyolar.
Ayy konu iyice zivanadan cikti midem bulandi.
Yahu masadayım istedi vermedim yabancılarda ağlar uzaktan sevin dedim.kibarca ece mece filan yapacak sandım sonra kucağımda öptü işte aniden.bilerek öptürmedikya bu kadar şikayet ederken.her bebekli bayanın her dışarıya çıkışta yada evine misafir geldiğinde başına gelen bir olay bu maalesef.o yüzden burada konu açtım.insanları uyarmak adına.rahatsız etmeyin bebekleri ve anneleri diye.illaki biber gazı mı taşıyalım yanımızda yaklaşana cossBen kızımı almaya kalkan olursa dokunmazsanız sevinirim diyorum sert bi şekilde. Nasıl öpecek kadar yaklaşmasına izin verdiniz ki çocuğunuza?
Akrabam bile olsa ağzından öpmek isteyen olursa alıyorum direk ellerinden.
e bi de dövseydiniz? Anlayamadım birden öptü desenizde anlardık. Sayıp sövdük sanki niye öptürdün bebeği diye.Yahu masadayım istedi vermedim yabancılarda ağlar uzaktan sevin dedim.kibarca ece mece filan yapacak sandım sonra kucağımda öptü işte aniden.bilerek öptürmedikya bu kadar şikayet ederken.her bebekli bayanın her dışarıya çıkışta yada evine misafir geldiğinde başına gelen bir olay bu maalesef.o yüzden burada konu açtım.insanları uyarmak adına.rahatsız etmeyin bebekleri ve anneleri diye.illaki biber gazı mı taşıyalım yanımızda yaklaşana coss
Şekli yanlış niyeti iyi olan şeyin sonucu hastanede bitiyorsa maalesef söylenirim.bebek hasreti çeken aile dostumuzu bebeğimiz 2 günlükken biz evimize davet ettik kucağına verdik.çünkü onlar sevmesini biliyorlardı.yanlış örnek oldu.üstelik o kadına bile bağırıp çağırmadım sadece uyardım yaptığının yanlışlığını anlasın diye.lütfen konu açık çarpıtmayalım.hayatta en korktuğum şey insanları kırmak.Şekli yanlış olsada temelde iyi niyet barındıran bir eyleme bu kadar çirkin tepkiler vermek terbiyesizlik tir. Görmemişliktir. İnsan gibi açıklama yaparsın olur biter. Ben öyle yapıyorum şahsen. Bir gün anne olamadığı için bebek hasretiyle evladınızı sevmeye kalkan birisini böyle bozarsanız evladınızla imtihan olabilirsiniz. Ben kimsenin bebeğine izin almadan dokunmam.
Bu arada yabancıları örnek vermişsiniz, sizde gözünüzden sakındığınız evladınızı 18 inden sonra evden atın madem.
Sizinki çok hoş oldu yazmayın lütfen.kapatcam konuyu sizin gibiler yüzünden.her yerde tartışma insan derdini açmaya korkuyor.ayıp yae bi de dövseydiniz? Anlayamadım birden öptü desenizde anlardık. Sayıp sövdük sanki niye öptürdün bebeği diye.
Şu cevabada bakarsak demekki insanlarla konuşmayı beceremiyosunuz ki sizi anlamıyolar böyle durumlarla karşılaşıyosunuz. Aman evden falan çıkmayın olan bebeğe olur
Ben sana Katılıyorum arkadaşım, bebek olsun çocuk olsun onun da mahremi var edebi var, öpecek yer mi kalmadı? Gerçekten problem olduğunu düşünüyorum bu insanlarda maalesef ben de böyle bir insan tanıdım zaten normal değildiBir pipiyi öpmenin bin tane anlamı olamaz
Siz aklınızdakini söyleseniz?
Aşırı sevgi desek? Neden pipi ? Elden bacaktan öpünce daha mı az sevmiş oluyor?
Çarpıklıktan başka bişi gelmiyor aklıma. Siz söyleyin de o zaman bizim düşüncelerimizi geliştirin
Yada forumu okuyun ileride bunların nasıl kıskanç kaybanalar olacaklarınj görün
Ne ekerseniz onu biçersiniz hanım efendi.Sizinki çok hoş oldu yazmayın lütfen.kapatcam konuyu sizin gibiler yüzünden.her yerde tartışma insan derdini açmaya korkuyor.ayıp ya
Her derdim bitti sen kaldın.Ne ekerseniz onu biçersiniz hanım efendi.
Yazım diliniz çok sert ama.Şekli yanlış niyeti iyi olan şeyin sonucu hastanede bitiyorsa maalesef söylenirim.bebek hasreti çeken aile dostumuzu bebeğimiz 2 günlükken biz evimize davet ettik kucağına verdik.çünkü onlar sevmesini biliyorlardı.yanlış örnek oldu.üstelik o kadına bile bağırıp çağırmadım sadece uyardım yaptığının yanlışlığını anlasın diye.lütfen konu açık çarpıtmayalım.hayatta en korktuğum şey insanları kırmak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?