Bebekleri nasil giydiriyorsunuz?

yellowdaisyy

Guru
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2008
4.118
18
Kizlar benim kizin ishali hala devam ediyor.Sanirim ilacta ise yaramiyor annemde usuyor olabilir dedi. Ben normalde zibin, ustune citli uzun kollu badi, alttan ince corap,ayakli pijama, ve en uste penye tulum giydiriyorum. bide bazen penye yelek giydiriyorum, bide penye battaniye sariyorum uyurkende orgu battaniye atiyorum ustune. Sizce nasil ? Sizler nasil giydiriyorsunuz? Bide disari cikarken ekstra bisey giydiriyormusunuz?
Ay ben sasirdim nasil giydiricemi? Yardimci olun lutfen

Ya bu giydirme işini bir beceremedm gitti... Ev sıcak diye çok kalın giydirmiyordum buseferde üşüttük karnından sesler gelip duruyor... Karnı gaz dolu kızımın... Bir kat fazladan giydirsem buseferde terliyor...

Kakasıda ishal gibi çok sulu. Ama rengi sarı... Sizce ishalmidir...

şu giydirme işine benimde aklım yetmedi doğrusu çıtçıtlı badi altına patikli tulum bir takım yada tulum da üstüne giydiriyorum 2 çorap giydirp penye battaniyeye sarıyorum çok gazı sıcak tutuyorum bu seferde pişik oluyo yavrum bide hapşuruyor sık sık sıcaktanmı soğuktan mı anlamıyorum

Tahlil yaptirmisti dizanteri oldugunu ogrendik. 10 gundur ilac kullaniyoruz yine kan vardi kakada doktoru aradim 1 hafta daha devam et dedi. Devam edicez bakalim ne olucak. Annemde belki usutmekten uzuyordur hastalik dedigi icin bende suphe ettim. biraz daha giydiridm bugun ama terledi bu sefer, ne yapicami sasirdim. o yuzden sizinklerle kiyaslamak istedim.

kızlar doktor bana bebeğimi giydirirken kendimi baz almamı söyledi. yani sen kendin nasıl giydiriyorsan onuda öyle giydir dedi. o senden farklı üşümez veya ısınmaz dedi. sana soğuk geliyorsa ortam giydirirsin, sana sıcak geliyorsa ince giydir demişti. ben şöyle giydiriyorum atlet uzun kollu çıtçıtlı badi. üzerinede o günkü kıyafetini. uykudan kalktığı zamanlardada yelek giydiriyorum. yani çok tıka basa giydirmeyin. ayağını sıcak tutun yeter.

Nohcoy canım bebeğin sadece emiyorsa ishal diildir. emerken zaten öyle cıvık oluyor.

ya kızlar belki saçma olucak ama çıtçıtlı badi altına ayaklı tulum üzerine hırka yada yelek patik vs onları anladımda çorabı ayaklı tulumun altınamı giydiriyorsunuz onu anlayamadım :)

canım ayaklı tulumlar penye oluyo, eğerki üzerinden patik giydirilmiyorsa vede ev çok sıcak değilse, çorap iyi oluyor.
Atalar ne demiş, ayağını sıcak tut, başını serin :))

anladım ayaklı tulumlar ince olduğu için üzerine patik yada çorap giydiricem yani..ayaklı tulumun içine değil..odanın sıcaklığına göre..anlamışmıyım yaa fisfisfis

X