Bebek Beslenmesi Bebeklere çorap giydirmek !..

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

selege

İlayda Deniz
Kayıtlı Üye
28 Aralık 2009
215
0
116
Kayseri
Slm arkadaşlar malum havalar çok ısındı,bir o kadarda evler yanıyor,benim 4,5 aylık kızım var ben sürekli çorap giydiriyorum hatta gece dahi çıkarmıyorum,aslında evim çok sıcak ama tereddüt ediyorum,sizce yanlışmı yapıyorum? Sizler bebişlerinize çorap giydiriyormusunuz? Şimdiden teşekkürler.

canım benim oğlumda 3.5 aylık benim evimde 30 derece içerde bi zıbınla tutuyorum hani şu çıtçıtlı badiler varya onlarla bacakları kolları çıplak sıfır kol yani ama çorabını hiç çıkarmıyorum sende çıkarma ama ayaklı don giydiriyosan çıkartabilirsin bebeğini pişirme canım uyuyamaz sıcakta

bende çıkarmıyorum doğumda özellikle söylediler çok sıcak olunca sadece askılı giydirin bebeği terletmeyin ama çorabı sakın çıkarmayın dediler ben sadece ayakalrı hava alsın die bir iki saat çıakrıyorum onun dışında sürekli çoraplı

Bende pek çıkarmamıştım bebekliğinde. Yürümeye başladığı dönemde çıkardık gündüzleri gece giydirdik hep üzerini açtığı için. Gündüz çıplak ayakla yere basmasını istediğim ve daraldığı için çıkarıyordum.

11 aylık kızım var. bana da doğumda tembihlediler. askılı zıbın dahi giydirsem ayagında mutlaka corabı var..

aaa niye ki ilk defa duydum ,bebeğim 6,5 aylık çorap giydirmiyorum artık çok nadir.gece de gündüzde bodyle duruyor çıtçıtlı.

Yorumlarınız için teşekkürler ben çorap giydirmeye devam edeyim, nede olsa çoğu hastalıklar ayak üşütmesinden kaynaklanıyor.

aaa niye ki ilk defa duydum ,bebeğim 6,5 aylık çorap giydirmiyorum artık çok nadir.gece de gündüzde bodyle duruyor çıtçıtlı.

bende ilkkez duyuyorum bebeğim yaklaşık 2 aylık 1 haftadır çorapsız duruyo valla çok sıcakk

Benim oğlum 9 aylık. Pek giydirmiyorum çorap. Gece de giydirmiyorum. Sadece yerde yuvarlandığında soğuk oluyor bazen ayağı o zaman giydiriyorum. Zaten kendisi hemen çıkarıyor.

kızım 4 aylık.. gündüz ara sıra çıkarıp havalandırıyorum ayaklarını ama gece uyurken çok sıcak olduğu için giydirmiyorum. Özellikle kız bebeklerin çorapsız olmaması gerekiyormuş.. gerçekten gündüz çoraplarını yarım saatliğine bile çıkarsam buz gibi oluyor ayakları..

Kızım 7 aylık, kışın geceleri uyurken hep çıkardım çoraplarını (ki çok minikti o zaman) dokunması gerekiyor bebeğin ayaklarıylada bazı şeyleri hissetmesi algılayabilmesi gerekiyor şimdi yaz havalar çok sıcak 2 aydır akşamları dışarı çıkarken hariç çorap giydirmiyorum....

bemin oğlum 7 aylık çoraba sinir oluyo birini giydirene kadar diğerini çkarıyo zaten bu sıcakta bunalmasın diye giydirmek de istemiyorum

Ne gündüz nede gece çorap giydirmiyorum..
havalar çok sıcak sıkılıyorlar kuzular...

Bizim doktorumuz bebekler ayaklarından üşürler dedi, çoraplarını arada sırada çıkarıp hava aldırıyorum, ama genelde çoraplar ayağında kızımın,gece yatarken de çıkarmıyorum.

ben bu konuyu doktora sordum..ben hiç çıkartmıyorum çorapları dedim ayağı hava alamıyor napacam dedim.o da bene dedi ki neden çıkartmıuyorsun ben çocuklarıma kışın bile giydirmiyotdum..havalar çok sıcak giydirme çorap falan dedi ben de giydirmiyorum artık
..

bende ilkkez duyuyorum bebeğim yaklaşık 2 aylık 1 haftadır çorapsız duruyo valla çok sıcakk

3 aylık oğlum var. sadece dışarıda bir de sabaha karşı serinlikte giydiriyorum çorapları. Nasıl alışırsa öyle gider diye düşünüyorum

Benim kızım 11,5 aylık ev ne kadar sıcak olsada 1 saat çorabını çıkarıyorum ama bakıyorum ayakları üşüyor hemen. Gece hiç çıkarmıyorum.Bana görede önce ayaklardan üşüyor bebekler.

ya okuyorumda inanmıyorum size kızlar resmen çorap giydirerek bebeklere işkence yapıosunuz siz giyin bakalım bu sıcakta çorap nası oluyor daral gelmiyomu?Herzaman için kendiniz nasıl giyiniyorsAnız bebeklerinizide empati yapıp ona göre giydirmelisiniz çok küçük bebeklere hadi 1 aylık veya 2 aylık bebeklere bişey diyemem ama digerlerine resmen işkence ya yazık nası daralıodur kendini keşvetmeye başlarken hemde benim bebegimin en sevdigi şey ayaklarıyla oynaması sürekli onlara bakar arkadaşı gibi ve bazende agzıa götürür elleryle dokunup keşveder çorap giydirdiginizde ayaklar hem gelişip büyümez hemde bebeiş kendiniz keşvedemez ordan burdan duydugunuz şeyleri yapmayın lütfen en önemlisi siz kendinizi nasıl hissediyosanız ona göre giydirin bırakın bebekleriniz rahat etsin bi bırakın rahatlasın lütfen yapmayın bu sıcakta lütfen:SCADIARZU

Benim bebeğim 3 aylık bende çoraplarını çıkarmıyorum.Gündüzleri sadece 1-2 saat çıplak kalıyor hava alsın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…