- Konu Sahibi yellowdaisyy
-
benm kızmn kakasıda yemyesıllll ve su gıbı..4,5 aylık..ve kulagında sorun vardı dogdugunda iştme azlığı kontrole gıttık gectı dedıler ama gece sürekli kafasını saga sola savuruo ...doktra söledım glıserın verdı pislık var dedı bu sefer..ama halaaa savuruyo ya delrcem ılthapmı ar acabaa ya agrı yapıo belkıde..offfffffffffffffffffff
bu konuda bende hep dertliydim.benim kızım sadece anne sütü almasına rağmen hep yeşil bazende kahverengi kaka yapıyordu.ben hep panikle doktora sorduğumda oda önemli değil dedi ve biz böylece ayları geçirdik hatta anne sütü alan bebekler ishal olmaz denir ama benimki hep suluydu..çok şükür bir sağlık sorunu yok.ama ben hala merak ediyorum çok araştırdım ama hep çelişkili bilgiler buldum.
hala bazen yeşil kaka yapıyor.acaba benim beslenmem yada üşütmeylemi alakalı diye düşünüyorum.
birde süt yaramıyor diyorlar yeşil kaka olursa ama kızım güzel kilo alıyordu...
forumunuzu takip edicem belki benimde işime yarayacak bir bilgi olur.
arkadaşlar kızım bugün yeşil kaka yaptı sizce neden labilir. 1 haftadır çok fazla gazı oluyor. hatta yüzüstü yattığında kendiliğinden çıkarıyor. çıkartmadan önce ağlıyor çıkarınca rahatlıyor ve susuyor.aynı zamanda çok hapşırıyordu.yani üşüttüğünden dolayı olabilirmi.emerken tıkanacakmış gibi oluyor ve kana kana hızla emiyor .
dizanteri ihtimali var diyen arkadaşlar olmuş bu beni dahada korkuttu.
kızlar ben bebekken yeşil kaka yapmışım daha sonra yeşil isale dönmüş bende ateş yükselmeler baygınlıklar v.s doktor bişi yapamayız artık eve götürün ölecek demişler o sırada annem beni kucagına almış aglaya aglaya bizim mahalleye girmiş yaşlı bi komşu varmıştı demişki kızım niye aglıyosun annemde durumu anlatmış sen hiç üzülme demiş gel buraya bebegi getir demiş beni yatırmış kanepeye demiş anneme sen burda bekle ben bahçeye iniyorum demiş annemde şaşırmış bahçeden karalahana almış gelmiş su koymuş ocaga hemen su kaynayınca kara lahanayı suya batırmış ve hemen karnıma koymuş ben deliksiz uyumuşum aradan 1 gün geçmiş annem lahanayı almış eline simsiyah olmuş annem yaşlı teyzeye gitmiş göstermiş demişki teyze o içindeki zehiri çekti çevrende böle olursa bebekler anlatki hayatı kurtulsun demiş kızlar aklınızda bulunsun öle bişi olursa Allah korusun hemen uygulayın ben o yaşlı teyzenin vesilesiyle hayattayım
Bende bebişimde yeşil kaka gördüm son bi kaç bezde. Ama bişey dikkatimi çekti altını en son aldığımda kaka sarıydı, sonra 2,3 saat sonra acaba kakası sıvımıydı katımı diye bezine bakayım dedim yeşil olmuş. Hemen banyoda poşette biriken eski bezlerine baktım hepsi yeşil olmuş. Galiba kaka bezde uzun süre durunca yeşile dönüyor. Bide ben kremli bebek bezi kullanıyorum ondanda olabilirmiki. Çok endişelenmiştim biraz rahatladım. Sizde bi deneyin böylemi sizdede acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?