26-05-2010 09:10 Konu Sahibi : Yesim83 #31 bersu_791
Profil bilgileri Forumdaki Cevaplarım Özel Mesaj Add as Contact
canım oglum:))
Giriş tarihi:Jun 2009
benım oğlumda 3ayalıkken yesil ama sumukumsu kaka yapmaya basladı mama yedıgı içinde 3 4 gunde bır kaka yapıyordu gazıda cok kotu kokuyorrdu ama oğlum sureklı aglıyordu dr gıttık kan ıdrar kak tahlılı ıstedı yapıldı kakasında mıkrop cıktı antıbiotık kullandık suan ıyı buarada gaz sorunu ıçinde sap damla verdı ıyı geldı bırde maması aptamıldı degıstırdım hipp gectık sımdı gunde 3 4 kez sarı kaka yapıyor normakdır herhalde sızce
Beğen Alıntı ile Cevapla Kötü İçerik Bildir .
--------------------------------------------------------------------------------
26-06-2010 11:15 Konu Sahibi : Yesim83 #32 kamilecan
Papatya
Giriş tarihi:Apr 2009
slm arkadaşlar benim oğlumda 8 haftalık kakası sarı ama sümüksüydü diğewr oğlumda sdarı ve sümüksüydü amip kisti çıkmıştı şükür dr gittik temiz çıktı tabi dikkat edin içtiği sudan bile geçebilir insan korkuyo ne bersinler temiz ne sular artık çok kötü valla rabbim evlatlarınıza sağlık versin inşallah
--------------------------------------------------------------------------------
17-01-2011 10:28 Konu Sahibi : Yesim83 #33 peehh
Papatya
Giriş tarihi
ec 2009
Bende bebişimde yeşil kaka gördüm son bi kaç bezde. Ama bişey dikkatimi çekti altını en son aldığımda kaka sarıydı, sonra 2,3 saat sonra acaba kakası sıvımıydı katımı diye bezine bakayım dedim yeşil olmuş. Hemen banyoda poşette biriken eski bezlerine baktım hepsi yeşil olmuş. Galiba kaka bezde uzun süre durunca yeşile dönüyor. Bide ben kremli bebek bezi kullanıyorum ondanda olabilirmiki. Çok endişelenmiştim biraz rahatladım. Sizde bi deneyin böylemi sizdede acaba...
17-01-2011 16:18 Konu Sahibi : Yesim83 #34 engelk82
Nergis
Giriş tarihi:Apr 2009
peehh kullanıcısından alıntı
Bende bebişimde yeşil kaka gördüm son bi kaç bezde. Ama bişey dikkatimi çekti altını en son aldığımda kaka sarıydı, sonra 2,3 saat sonra acaba kakası sıvımıydı katımı diye bezine bakayım dedim yeşil olmuş. Hemen banyoda poşette biriken eski bezlerine baktım hepsi yeşil olmuş. Galiba kaka bezde uzun süre durunca yeşile dönüyor. Bide ben kremli bebek bezi kullanıyorum ondanda olabilirmiki. Çok endişelenmiştim biraz rahatladım. Sizde bi deneyin böylemi sizdede acaba...
evet kaka havayla birleşince yeşile dönüyomuş bizim doktorumuz söylemişti. yani bezdeki kaka beklediyse yeşil olabilir. onda problem edecek bişey yok ama direkt bebeğinn yaptığı kakanın yeşil olması farklı galiba.
04-04-2011 19:36 Konu Sahibi : Yesim83 #35 ADRENALİNENJEKSİYON
Papatya
Giriş tarihi:Jan 2008
oğlum iki aylık. bizimde yeşil kaka problemimiz vardı. tahlil falan yaptırdık hi. bişey çıkmadı.
Sonunda yediklerime dikkaet edince cipslerden olduğunu anladım.
tabi bidaha en sevdiğim şeyi yiyemedim
10-06-2011 00:35 Konu Sahibi : Yesim83 #36 selene34
Nilüfer
Giriş tarihi:Aug 2010
yazılanları okuyunca cok korktum kızım haftada 1 kez kaka yapıyor... 2 hafta önce mama değiştirdik ve yesil kaka yaptı bu arada kızıma rezene cayıda verdim ve gazı cok kötü kokuyordu.. sonra eski mamaya döndük bu arada anne sütüde veriyorum. sonra 1 hafta yine kaka yapmadı bu gün tekrar yesil kaka yaptı ve içinde parcacıklar var... acaba