• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebeklerde yeni çıkan diş neden siyah olur

Melegim15

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Temmuz 2019
1.440
1.883
53
Herkese merhabalar kızım 8 aylık bir kaç gün önce üst ön dişlerinin ikisini çıkardı. İkisi de beyazdı şimdi baktım biri siyah olmuş öyle dişin üzerinde leke gibi değil dişin tamamı siyahlaşmış. Kan damlası ve bu aralar antibiyotik kullanıyoruz. Bu konuda bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

Kardeşimin de ilk dişleri siyahtı, doktorlar klor eksikliğinden kaynaklı olduğunu söylemişti. Süt dişleri düştükten sonra çıkan yeni dişleri normaldi neyse ki

..

Eklentiler

• IMG_20210216_110238.jpg
    IMG_20210216_110238.jpg
    51,1 KB · Görüntüleme: 404
Antibiyotik kullanimindan olabilir canim ben 28 yasindayim ama ikinci on dislerim cikarken antibiyotik verdigi icin annem o disim hala lekeli antibiyotik etkiliyor diger disleri cikarken aklinda bulunsun kullanma

Antibiyotik kullanimindan olabilir canim ben 28 yasindayim ama ikinci on dislerim cikarken antibiyotik verdigi icin annem o disim hala lekeli antibiyotik etkiliyor diger disleri cikarken aklinda bulunsun kullanma
Süt dişleriniz döküldükten sonra çıkan kalıcı diş zamanında mı antibiyotik kullandığınız için lekelenmeler oldu.
Kızım tam diş çıkardığı dönemde rahatsızlandı ateşi yüksekti mecbur antibiyotik kullandık

Süt dişleriniz döküldükten sonra çıkan kalıcı diş zamanında mı antibiyotik kullandığınız için lekelenmeler oldu.
Kızım tam diş çıkardığı dönemde rahatsızlandı ateşi yüksekti mecbur antibiyotik kullandık
Evet ana dislerim cikarken kullandigimiz icin leke oldu. Ve hala duruyo

Hic gormemistim.. antibiyotik disin buyumesini yavaslattigi icin ton farki olur ama siyahı vallahi ilk kez gordum. Gecer insallah, belki kan ilacinin rengidir

Back