Çocuk Hastalıkları BEBEKLERDE YANAK KİZARMASİ :(

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

Hayatbazen

Üye
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2015
302
66
18
40
Arkadaşlar 3 aylik oglusumun yanaklari burnu al al oluyor ates gibi vucuduna bakiyoruz ateş yok... Herşey içinde doktora gitmek istemiyorum acaba boyle durum yasayan annelere sesleniyorum.. Mumkunse

Nasıl bi kızarıklık
Evimizde bebek var benim değil ama eltimin
Yanakları sürekli kizariyordu doktor tahlil yaptı annenin yediği şeyler bebeğe alerji yapıyormuş abur cubur çikolata pasta hepsinin içinde soya yağları varmış doktor
hepsini kesti bebeğin yüzü düzeldi
Belki sizin bebekte aynı sorun olabilir soya ya karşı alerji durumu

Benim kardesimin ileri düzeyde gıda alerjisi var. Siz yediklerinizi kontrol edin. Biz de yanagindaki kizarikla anladik.
Ve 5.hastalik diye bulasici bir hastalik var o da yaoabilir. Cok asiri kirmizi ise doktora gitmeniz iyi olacaktir.

Ayni konudan tekrar acmissin ceza alabilirsin canim dikkat
Bebege gelince gida alerjisi olabilir veya memede fazla kaliyorsa ondan dolayi kizariklik olabilir uzun suredir devam ediyorsa bir doktora gotursen iyi olur sanirim cok gecmis olsun

Nasıl bi kızarıklık
Evimizde bebek var benim değil ama eltimin
Yanakları sürekli kizariyordu doktor tahlil yaptı annenin yediği şeyler bebeğe alerji yapıyormuş abur cubur çikolata pasta hepsinin içinde soya yağları varmış doktor
hepsini kesti bebeğin yüzü düzeldi
Belki sizin bebekte aynı sorun olabilir soya ya karşı alerji durumu

al al oluyor ve ateş gibi... Bilmiyorum ki hep yediğim şeylerin dişina cikmiyorun

Bebege gelince gida alerjisi olabilir veya memede fazla kaliyorsa ondan dolayi kizariklik olabilir uzun suredir devam ediyorsa bir doktora gotursen iyi olur sanirim cok gecmis olsun
Haklisin canim ne yapim iste endişelenyorum... Yok durup dururken oldu. Acaba soğuklardan dolayimi

benim yanaklarım 20 senedir al al ama birsey olduğu yok :) hatta iyi bile oluyor allık sürdüm zannediyorlar

Yaaa kizariklik derken al al hani allik sürmüş gibi... Bilmiorumki havalarda sogudu elektrikli soba kullanıyoruz

Saol c
Saol canimmm... Haklisinnnn yaa kendini bilmez insanlar var ve dalga geçip duruyorlar... Ne yapim herşeyi merak ediyorum... Bilinçli annelerden destek alabilirim die ama insanlar anlamio

İyi de o günde yazildi sana neden olabilecegi biraz rahat olsan böyle paranoyayla olmaz ,terkar yaziyorum çocuğuna dokunan bir şey tüketiyorsun belli ki yedigine ictigine dikkat et atopik dermatit vardi yanlis hatirlamiyorsam ,cildini islak tutma her gün banyo yapma yapsanda sabun surme vucuduna ,gecici durum hepsi

Diş cikarma zamaninda kendi salyasindan da tahris olmus olabilir çocugu yanaktan öpmeyin,giysilerini neyle yikiyorsun bilmiyorum ama granül sabunla yika hatta ekstra durulama yaptir

Back
X