Hiç mi uyumuyor canım?Eğer emziriyorsan ve memede az tutuyorsan doymuyor olabilir:1shok:.Çünkü çok zorlanıyorlar emmekte.Bir de gece gündüz farkını daha bilmiyorlar ki.Bir tavsiye geceleri mutlaka hafif bi gece lambası yak,sonra gece konuşma onunla,sevme onu sadece sessizce emzir.Sevme derken kucaklama demek istemedim,sesli sevme,agu gugu diye yani.:roflol:..Gündüz daha şen şakrak davran,şimdiden gece gündüzü ayırması için bunları yaparsan dördüncü ay gibi düzene girer uykuları.Benim kızım sekiz aylık,dört aydan beri gece kalkmadan uyuyor.Dört aylıkken gece 11de uyuyordu,şimdi dokuz dedin mi yatakta.Kesintisiz,emmeden sabah altı veya yediye kadar uyuyor.
Hiç üzülme,ben de iki aylıkken kızım zombi gibi dolaşıyordum,düzene girecek ama sen daha erken düzene girmesi için gece gündüz farkını mutlaka öğretmelisin canım.Belki de biliyor ve uyguluyorsundur.Ben bi de gece yatmadan hep kıyafetini değiştirip pijamalarını giydirdim ki gece olduğunu zamanla anlasın,uyku vaktinin geldiğini zamanla öğrensin diyea.s.Daha aklıma geldikçe yazarım,papatya çayı da işe yarıyor,sen de iç bebeğine de içir.Ama şekersiz normal sallama çayla yap çok bekletme,kendin daha koyu içebilirsin,hastane çıkışı dr.um tavsiye etmişti.Öperim seni de bebişini de.Sabır canım,iki ay sonra öyle kolaylaşacak ki işi,hatta altı yedi aydan sonra kendi kendilerine oyalanmaya başlayınca tadından yenmiyorlar:sm_cool:.Tatlı uykular hayatımmm.