Merhabalar. Çok şaşırdım bebeğiniz daha çok küçük bunu tespit edebilmenize. Benim çocuğum da uyku terörü yaşıyor 16 aylık daha yeni teşhis etti doktoru gece boyu videolar çektim. Kolikle uğraştım, uykusu hep sorunluydu ama bir yetişkib olarak siz de yaşıyormuşsunuz. Konunuzu merak ettiğim için yazmak istedim. Bana tedavi diye bir şey olmadığını söyledi doktor, zamanla geçer demişti. Gecede 4 5 kere krize girip çığrınıyor krize giriyor ağlarken ama dediğiniz gibi gözlerini açabilmesi zaman alıyor. Açınca rahatlıyor zaten.Merhaba arkadaşlar bebeğim 15 günlük ve uyku terörü geçiriyor. Uykuda aniden korkuyor agliyor.gözlerini acmaya zorluyor acamiyor .hergun cok sık yaşıyoruz bunu. Ben de bunu hayatım boyunca çok sık yaşayan biriyim. Acaba benden çocuğa mı geçti anlamadım ben. Hangi doktora götürmem lazım. Bunu yaşayan oldu mu ?
kuran dinlet mişil mişil uyuyacak yotubde uyutan dualar var dinlet hem rahat uyuyacak hemde korkmayacakMerhaba arkadaşlar bebeğim 15 günlük ve uyku terörü geçiriyor. Uykuda aniden korkuyor agliyor.gözlerini acmaya zorluyor acamiyor .hergun cok sık yaşıyoruz bunu. Ben de bunu hayatım boyunca çok sık yaşayan biriyim. Acaba benden çocuğa mı geçti anlamadım ben. Hangi doktora götürmem lazım. Bunu yaşayan oldu mu ?