Rica ederim canım uyku kocu biraz pahalıymıs benimde sana bahsettiğim uyku kocu pınar hanımdı kundak diye bı sıte var en uygunu 250 tl senınde dedıgın gıbı 750 tlye kadar cıkıyo fıyat hatta maıl atmıstık cevap yazdı yanı fıyat bılgısı hakkında sormustuk ama esımle gelen maılı okuyunca bıraz pahalı geldı acıkcası yani paradan kactıgımızdan degıl tabıkı..
sen evıne dondugun zaman bence once bır cocuk dr una gotur oglunu durumunu anlat fızıksel ya da baska bır engel var mı yokmu once onu ogren dedıgım gıbı belkıde ıdrar yolu enfeksıyonu vs var ya da emzırıyomusun bilmiyorum mama verıyosan belkıde karın agrısı yapıyor ya da doymuyor belkıde dıs cıkartıyor bunlardan emın olduktan sonra bellı bır rutın olusturmak ıcın basla ama sabırlı olcaksın dıyo benım her arastırdıgım sıte. bı yontem koyun besıgıne agladıkca gıdıp kucagınıza alıp ssst dıyerek sakınlestırın dıyo kı ben aglatmaya dayanamam
sen egıtıme basladıgın vakıt once yöntemini sec ve en onemlısı uyku duzenını oturtana kadar ne mısafır kabul et ne bı yere gıt aksamları ya da mısafırın varsa da müsade ısteyıp oglunu uyutmak ıcın rutınıne basla dedıgım gıbı hep aynı saatte aynı ıslemler tavsıye edıldı bana.banyo cok rahatlatıyo bebeklerı ya da masaj sonrasında karnını doyurma pıjamaları gıyme ve gaz cıkarma altıda temız gerekırse kucagında uyut salla kı ben dedıgım gıbı sallamaya alıstırdım yazın memlkete gıdıcez orda nasıl yaparım dıye dusunuyorum oglumun bır oyun parkı var yatak odamızda orda yatırıyorum odasını da yapmıstık ama ayırmadıım oyun parkını alıp gotursem hangı akrabama tasıyayım bılmıyorum
herneyse herkesın dedıgı gıbı her bebek farklı kımısı kendı kendıne uyur kımısı sabahlatır kımısıde sureklı uyanır ama emın oldugumuz bıse var zorda olsa bu gunler gececek :)
ogluna bı uyku arkadası alabılırsın fön makınesı sesı rahatlatır onu acabılırsın artık onu sen ıyı tanıyosun sen bılırsın neyın rahatlatabılcegını.
kitaptada inceledıgım kadarıyla kolik bebeklerı sakinlestırme aglayan bebeklerı sakınlestırme bebegın rahat edecegı pozısyonlar vs anlatılıyor
kitabın adı mahallenın en mutlu bebegı yazarı ıse dr harvey karp netten bı bak konusuna ıstersen