selam arkadaşlar..
öncelikle hepinize cevaplarınızdan dolayı tek tek teşekkür ediyorum...
cananfs arkaadaşım tavsiyen için çok teşekkür ediyorum ama ben limitimi çooooktaaaan doldurdum
her minik şeyde o kadar çok gittim ki dr a artık kimse bana inanmaz oldu..
hatta oğlumun dr u artık beni görünce gülmeye başlıyo..
neyse asıl konuya geleyim..
çok şükür hiç bi sorun yok..
ben biraz fazla abartmışım... oğlumun titrediği anda gören herkes çok gülüyo bana.. hatta deneyini bile yaptırtıyolar..
erkek çocukların işerken yaptığı bi hareeketmiş bu ve titreme biile sayılmıyomuş..
yani tik gibi minik bişiden nörolağaa şaka gibi..
neyse arkadaşlar hepinize çook teşekkürler..
Konu üzerinden baya geçmiş ama ben de benzer bir durum yaşadım. Oğlum iki sefer uykudan uyandığında ellerinin titrediğini gördüm. Elleri hafif havadaydı bana doğru ve titredi. Korktum.... Doktoruna sorucam tabi ama Allah korusun ciddi bir hastalık işaretiyse çocuk doktoru anlamaz ki....
selam arkadaşlar..
oğlum arada sırada son günlerde sıkça şöyle bi titriyo..
hani soğuk havalarda içten bi titreme gelir silkeleniriz ya öyle..
doktorunu aradım bebek nöroloğuna gitmemizi söyledi hemen..
inanılmaz demoralize oldum..
gitmek istemedim hamen bi araştırıym dedim çünkü film çekmek filan istemiorum hemen çok zararlı bence..
erkek bebeklerde çişle alakalı olduğunu öğrendim..
yani yaparken sanırım titrerlermiş..
bazan hiç yapmıyo bazen günde bi kaç sefer yapıyo..
çok tediirginim sizce nöroloğa gidiyyim mi..
bide bulunmaz bişi bebek nöroloğu..nadir saatlerde nadir hastanede oluyo..
o sorun değil tabi gerek olsa bulunur ama çevremdekiler çok evham yaptığımı söylüyo..
ne dersiniz gitmeye gerek var mı sizce..
selam arkadaşlar..
oğlum arada sırada son günlerde sıkça şöyle bi titriyo..
hani soğuk havalarda içten bi titreme gelir silkeleniriz ya öyle..
doktorunu aradım bebek nöroloğuna gitmemizi söyledi hemen..
inanılmaz demoralize oldum..
gitmek istemedim hamen bi araştırıym dedim çünkü film çekmek filan istemiorum hemen çok zararlı bence..
erkek bebeklerde çişle alakalı olduğunu öğrendim..
yani yaparken sanırım titrerlermiş..
bazan hiç yapmıyo bazen günde bi kaç sefer yapıyo..
çok tediirginim sizce nöroloğa gidiyyim mi..
bide bulunmaz bişi bebek nöroloğu..nadir saatlerde nadir hastanede oluyo..
o sorun değil tabi gerek olsa bulunur ama çevremdekiler çok evham yaptığımı söylüyo..
ne dersiniz gitmeye gerek var mı sizce..
benim kızımda da var o titreme.sanki ensesine saç filan değmişte ürpermiş gibi.ama kötüye yormamıştım.şimdi endişelenmeye başladım valla......
Konu uzerinden cok gecmis ama benim oglum dokuz aylik bende ayni dertten muzderibim dort aylikken basladi gunde bir iki defa irkiliyodu ilk zamanlar onemsemedim..sonra devam edince cocuk dr soyledim orda cocuk norologu olmadigi icin ozel muayensine gittim. video cekerken tesadufen irkilmisti o goruntuyude gosterdim epilepsiden suphenmedi videoyu izlerken ama yinede eeg cekildi cok sukur temiz cikti..fakat shudding atach bebeklerde sebepsiz olabiliyormus bir yasina kadar gecer dedi.b12 dusuklugude yapabilirmis b12 dusuk oldugu icin b12 ignesi oldu.ama son bir haftadir artti gunde alti yedikez yapiyor cok uzuluyorum kafama takiyorum norologu aradim tahliler temiz korkulcak bisey yok desede ataklari artinca tekrar video istedi .ben mi abartiyorum anlamadim duyan varmi shudding atak diye bisey...hastalik bile sayilmadigi icin ilac felan kullanmiyruz .lutfen yardimci olun dua edin gecsin artik su ataklar psikolojim bozuluyo oglumu titrerken gorunce
Acaba nsptınız cektırdınız mi egg . Bnm kızım bir aylık çok üşüyünce bide Bnce ac olunca tıtrıyo dudağı bacagıda titriyo bi kac saniye oda korktum Bn de böyle olup düzelen oldu mumerhaba konunun üstünden baya geçmiş. Benim kzızmda da aynı durum szö konusus. Biz de egg çekilşicez.ama sizin dediğiniz gibi doktor bunun ilaçlık bir durum olmadıpını söyledi. Umarım bir sıkıntı çıkmaz. İnsan çok üzülüyo
Acaba nsptınız cektırdınız mi egg . Bnm kızım bir aylık çok üşüyünce bide Bnce ac olunca tıtrıyo dudağı bacagıda titriyo bi kac saniye oda korktum Bn de böyle olup düzelen oldu mu
Merhaba benim kizimda 15 günlük uykudan sicrayarak uyaniyo bazen elleri bazen ayağı titriyordu siz eeg cekindinizmi sonu ne çıktı acababu hafta çekilceek eeg miz, umarım bir sorun çıkmaz. Sizin bebeğiniz daha küçük bu tarz titremeleri normal gibime geliyo ama benim kızım 9 aylık olunca bu hareketleri insanın aklına takılıyor.
Takma kafana cnm doktor bna bazı bebeklerın kas sistemleri hassas olduğunu anlattı . Bnm kızım şuan 3 aylık simdi cok şükür bin şükür geçti . Ama tabi üstüne düşmekte fayda var rabbim saglık versin şifa versınbu hafta çekilceek eeg miz, umarım bir sorun çıkmaz. Sizin bebeğiniz daha küçük bu tarz titremeleri normal gibime geliyo ama benim kızım 9 aylık olunca bu hareketleri insanın aklına takılıyor.