E
estel
Ziyaretçi
-
- Konu Sahibi estel
estel okurken o kadar gülesim geldi ama sıktım oğlum uyuyoda uyandırırım diye korktum benimkide yapıyor aynı şeyi ilk farettiğimde neler yapmadımki eyvah üşüdü yok korktu yok hasta falan filan sonra bi kaç kere altını değiştirirken yaptı titriyo hatta hıhıhıhı falanda diyo sonra dırrrrt diye işiyordelikafaduldenşimdi ne zaman altını açtğımda falan titrese biliyorumki sulayacak ortalığıgenelde dikkat et yatarken değilde birisinin kucağında işerken titiriyorlar benimki günde en az 2 kere titrer bilirimki iş üstünde
aynı durum bızde de var
ama bızım doktorumuz norologa gıtmemız konusunda ısrar edıyor bende yazdıklarınızı anlattım ciş yaparken tıtremezmıs alakası yok olmaz oyle dedı bı arkadas yazmıs beyındekı sınırlerın bırbırne degmesıyle ılgılı bısey bahsetmıs evet aynen oyle ama bı norologa gorunmek sarttt dedı baskada bısey demedıı doktorumuz normal bısey degılmıs((
tabı bebekler heyecanlanır o baska bısey
dogdugunda baslayan bı refleksmıs bebeklerde bu tıtreme halı ama 4 ayda kaybolması gerekıyormus
oglumda sızlerın yazdıgı gıbı bısey gordugunde ulasamadıgında sankı ensesıne sac degmıs gıbı veya da sankı bı anda usumuste irkilmis gıbı bısey yapıyor
umarım kotu bısey degıldır
yazan arkadasların bebeklerı sımdı buyumusler lutfen suan bebeklerınızde bu tıtreme halının ne durumda oldugunu yazarmısınız
verecegınız yanıtlara cok ıhtıyacım var
hayır canım bizimki tamamen çişle alakalı bi durummuş..
işediği zamanlar oluyor:)
selam kızlar oglumu gecen Cuma sunnet ettırdım. doktor ıyıkı boyle bır karar vermısısnız cunku yolu darmıs dedı. Daha ıyı gelısır bundan sonra dedı. sormayı unuttum acaba sunnet sonrası tıtremesı devam edermı dıye? sızınkılerde gectımı?
bu arada herkese ıyı bayramlar