Çocuk Hastalıkları bebeklerde ortez-acil yardıma ihtiyacım var...

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

2bahar

Guru
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2011
239
10
318
İzmir
selamlar...arkadaşlar bilen bilir,benim cpli bir kızım var.şimdi ona sol el ve ayakları için cihaz bakıcaz .bebeğine çocuğuna el ve ayak için yaptıranlar,nereden ne kadara yaptırdınız ve memnun musunuz?biz izmirden istanbula formed diye bir merkeze getiricez kızımı oradan almanya bağlantılı yapılacak 1500 lira civarı ikisi de toplam 3000 civarıymış.ayrıntılı gidince öğrenicem.çok zor durumdayım,bilgisi olanlardan acil tavsiye bekliyorum...kızım için en iyisi olsun istiyorum...

Son düzenleme:
bahar cok pahalı demısler ya..ben anadolu yakasında ozel hacettepe var kadıkoyde oraya yaptırmıstuım coguda oraya verıyo zaten..altıyuz cıvarıydı pesın paraya dortyuz vermıstım cok pahalı bence arastır ınternetten al telefonuunu ve sor ınan cok fark var ve memnun da kalamıyor ınsan ben ıkı kez tekrar dan yaprtırtmıstım fızyoterapıst begenmemıstı bu ısler cok sıkıntılı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…