bebeklerde makat çatlağı

kiricisiniz

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
557
367
oğlum 7bucuk aylık ek gıdaya ilk geçince kabız olmustu o sırada makatta çatlak oluşmuş simdi doktor oturma banyosu anestol verdi yaptık daha da kötü oldu yenıden gittik baska doktora fito madecassol krem verdi ama hala bi düzelme yok cocuk kakasını yapamıyor acıdıgı icin ve sürekli ağlıyor 2bucuk ay oldu hala bi düzelme olmadı basına gelen var mı nası baş ettiniz bu durumla

Anestol krem sadece uyuşturucu ve iyileştirici etkisi yok. Bana da bir doktor yazmıştı. Yakıyordu hiç memnun kalmamıştım. Zaten başka doktor kullanma hiç faydası yok demişti. Bana da hiçbir krem vermemişti. Günde 3 kez dayanabileceğim en yüksek sıcaklıkta duş (bebek için ılık banyo daha uygun tabi) ve lif takviyesi vermişti. En önemli şey kabızlığı gidermek. Ek gıdayı yogurt ve lifli sebze çorbası ile sınırlı tutup bol su verin. Sabahları bağırsaklar aktif olur. Özellikle sabah karnına masaj yaparak, bacaklarını çalıştırarak bağırsaklarına destek olun. Geçmiş olsun.

Anestol krem sadece uyuşturucu ve iyileştirici etkisi yok. Bana da bir doktor yazmıştı. Yakıyordu hiç memnun kalmamıştım. Zaten başka doktor kullanma hiç faydası yok demişti. Bana da hiçbir krem vermemişti. Günde 3 kez dayanabileceğim en yüksek sıcaklıkta duş (bebek için ılık banyo daha uygun tabi) ve lif takviyesi vermişti. En önemli şey kabızlığı gidermek. Ek gıdayı yogurt ve lifli sebze çorbası ile sınırlı tutup bol su verin. Sabahları bağırsaklar aktif olur. Özellikle sabah karnına masaj yaparak, bacaklarını çalıştırarak bağırsaklarına destek olun. Geçmiş olsun.
çok teşekkür ederim hepsini yapıyorum inan ki ama hiç işe yaramıyor nolacak böyle bilmiyorum oturma banyosu da işe yaramadı 3haftadır sabah aksam 15-20dk yapıyorum ama yok hiç bi işe yaramıyor

Bende de çatlak vardı en sonunda ameliyat oldum ama o dönemde çay ağacı kremi çok iyi geliyordı doktorların verdiği kremler acısını geçirmiyordu o geçiriyordu

Bende de çatlak vardı en sonunda ameliyat oldum ama o dönemde çay ağacı kremi çok iyi geliyordı doktorların verdiği kremler acısını geçirmiyordu o geçiriyordu
bebeklere doktora danısmadan böyle seyler kullanamayız maalesef alerjik reaksiyon gösterebilir

Merceyy gectimi sizin durumunuz .kizimdada var çatlak
evet geçti. her gün 2 kez ılık suya oturma banyosu ve kremlerle geçti çok şükür bir de beslenmesine dikkat ettik işte kakayı iyice katılaştırıcak seyler vermedik sebze ağırlıklı besledik, kremlerini sürekli sürdük geçti çok şükür. krem olarak bize anestol madecassol ve fito vermıstı doktorumuz ama ben anestol kullanmadım işe yaramadı çünkü diğer ikisini karıştırdım içine de biraz lansinoh krem ekledim sürekli sürdüm

X