benim oğlum da 1,5 aylık, bizde de 2. haftadan itibaren akşam saat 8'de başlıyordu, saat gece 1'e kadar sürüyordu sonra bir uyuyordu sabah 5'den 12'ye kadar tekrar sancı çekiyordu. uyanıkken beni ememiyordu bile sürekli emerken bırakıp ağlıyordu. emzirirken resmen benden ter boşalıyordu, yani neredeyse bir savaş halindeydik, sancıdan içli içli ağlıyordu, birde uyurken sancı ile aniden uyanıp ağlıyordu. Eşim ve ben sürekli ayakta çocukla geziniyorduk ama o bile fayda etmiyordu, neler denedik ılık banyolar, ayaklarını sıcak tutmalar, karnına ılık havlu koymalar, masajlar hiçbiri işe yaramadı.
Özel bir hastanede çocuk doktoruna gittik nurse'nin gaz şurubunu verdi, hiçbir işe yaramadı, bıraktım. Çocukta artık ıkınmak alışkanlık haline gelmişti. Ben de akşamları sütüm yetmediğinde A......... mama veriyordum özellikle sabah 5'te daha beter oluyordu ve kakası hafif yeşilimsi oluyordu. genel 1. ay kontrolünde başka bir doktora gittik. doktor bana inek sütünü içmememi ve süt ürünlerini ve yumurta yemememi, keçi sütü içmemi ve keçi peyniri yememi önerdi, ben dediklerini yaptım birde her emzirdiğimde gazını çıkarıp 10-15 dk dik tutmaya özen gösterdim. mamada da keçi sütü bazlı bir ürün (g.... g....) aldım. şimdi Rabbime şükürler olsun bir sorunumuz kalmadı, hatta uyurken terar gülmeye başladı
. En önemlisi son iki gündür beşiğinde kendi kendine uyumaya başladı.
mamanın iyi olup olmadığını bilmiyorum ama zaten bizim kullanıdığımız haftada iki gecede birer öğünü geçmez o yüzden gazlı haline tercih ederim.
anlattıklarımı bir dene istersen , umarım sende de işe yarar.