Bebeklerde kabızlık

Pisipatisii

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
22 Aralık 2023
658
772
28
Kızlar bebeğim dünden beri ıkınıyor ama kakasını yapamıyor şuan huysuzluk falan yok ama. İki kez minik minik yaptı sert ve katı şekilde. Banyo, masaj zeytinyağı vs denedik dün akşam ama yok. Ek gıdaya da yeni başladık sayılır.

İlk defa olduğu için de başka napılır bilemedim. Tavsiyesi olan var mı

Ek gıdaya ilk geçişte bağırsaklar yeni yeni alıştığı için çok normal. Ek gıdada ne aşamadasınız? Tadım mı yoksa tadımlar bitti öğünlere başladınız mı?

Tadımlar bitti öğünlerdeyiz 2 haftadır falan
Sabah muz yediriyorsanız akşama zeytinyağlı kabak çorbası olabilir, ara öğünlerde kuru kayısı kaynatıp blenderdan geçirerek kaşık mama yapabilirsiniz. Bol su içirmeye çalışın, içmiyorsa mama alıyorsa mamadaki su miktarını arttırabilirsiniz. Genel olarak başlarda zeytinyağını eklemeye çalışın her yediğine. Sonrasında alışıyor vücut.

Yemeklerine zeytinyağı ekleyin, avokado verin, yoğurt, çorba sıvı şekilde besleyin. Ağlaması yoksa, huysuz değilse ek gıda sürecinde normal olan şey kabızlık, benim bebeğim de yaşadı, bağırsakları geliştikçe alışıyor.

Huysuzluk yol çok şükür. Tamam çok teşekkür ederim

Sütüm bu aralar azaldı mama da kullanmıyoruz. Başka alternatif yok maalesef. Daha sıvı beslemeye çalışcam bu aralar çorba yoğurt gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…