Bebeklerde inmemiş testis ameliyatı

Oğlum 2 kere ameliyat oldu inmemiş testis dolayısıyla… Şu an testisler olması gereken yerde ama torbaları gelişmediği için hala boş. Kesesi küçük yani… Çok çok nadir görüyorum yerinde… Doktora kaç kere götürdük,testisler yerinde ama kese küçük diye! Bekleyin diyorlar,masajla vs açmaya çalışın diyorlar. Oğlum ilk ameliyatını 1,5 ikincisini 2 yaşta oldu. Şu an 5,5 yaşında ve doktorların dediği gibi bekliyoruz.
Merhaba.. torbalar neden gelişmiyor acaba sanki benim oğlumda da öyle bir durum var torbalar küçük.. testis elime geliyor ama biz 6 aylıkken ameliyat ettirmiştik

Merhaba.. torbalar neden gelişmiyor acaba sanki benim oğlumda da öyle bir durum var torbalar küçük.. testis elime geliyor ama biz 6 aylıkken ameliyat ettirmiştik
Benim oğlumun da cift taraflı inmemis testisi var ameliyat olacak torbası da gelişmemiş. Genetik test verdik. Bir gen mutasyona uğramış bu sebeple dış genital organlarsa gelişim geriliği olmuş. Sizde yaptınız mı genetik test ?

Birde ayrıca sormak istiyorum siz beler yaşadınız bu süreçte. Şuan çocuğunuzun durumu nasıl testisler gözüküyor mu dışardan?

Benim oğlumun da cift taraflı inmemis testisi var ameliyat olacak torbası da gelişmemiş. Genetik test verdik. Bir gen mutasyona uğramış bu sebeple dış genital organlarsa gelişim geriliği olmuş. Sizde yaptınız mı genetik test ?

Birde ayrıca sormak istiyorum siz beler yaşadınız bu süreçte. Şuan çocuğunuzun durumu nasıl testisler gözüküyor mu dışardan?
Canım benim oğlum ameliyat oldu bizde tek taraflı inmemiş testis vardı doktor hiç genetik testten bahsetmedi en son kontrolde testisler ele geliyordu bi sıkıntı görmedi doktorumuz. Kaç defa çocuk doktoruna da sordum bi sıkıntı yok dendi... hayır testisler dışardan görünmüyor canım sadece sıcak ortamda bayağı gevşiyor onun dışında küçük duruyor torbası ben başka bebeklerin görmedim o yüzden normal olup olmadığını bilemiyorum

X