Bebek Beslenmesi Bebeklerde gaz sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
Kizlar benim bebegimde 38 günlük 2 gundur çok sanci çekiyor gaz ve kakasini yapamıyor hic birsey kullanmiyorum şaşırdım napicami ictigim rezene anason ve kimyon Çaylarından 1 cay kasigi verdim ama icim rahat etmiyor bi zarari olur mu.. bizim burda topalak diye bi toz var bebekler için iyi geliyor diyorlar aldim ama çok az veriyorum cok küçük olduğu ixin korkuyorum boyle seyler kullanan var mi 1 aylik bebeğe kızlarrrtttttttttt

Bebeginiz kac aylik benim bebegim 1 aylik versem olur mu onada

Merhaba arkadaşlar;
Sadece bu başlığa yazabilmek için foruma üye oldum. Bebeğim gaz yüzünden hiç uyumuyordu uyurken bile bağırıyordu.
Doktora götürdük 2 damla bir fitil verdi. Daha 1 aylık bebek 3 tane fitil yedi. Sonra eczacı kuzenimize danıştık d vitamini ne kullanıyorsunuz diye sordu.Yan etkilerine bir baktık gaz yapıyormuş. Türkiyedeki d vitaminlerinin büyük çoğunluğu kimyasal içeriyormuş ve bazı bebekler de buna hassasiyet gösteriyormuş D vitaminini değiştirir değiştirmez hiçbir damla kullanmadan bebeğim rahatladı. Damla ya da ilaç kullanmadan d vitaminini değiştirmeyi denemenizi tavsiye ederim çünkü doktora kalsaydı bebeğim kolikti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…