Kendiniz mi yapıyorsunuz. Benim oglum da 2 ay bitti 3e girdi. Kabızlık ve gaz sorunu var. Fayda eder mi acabamerhabalar,
Bebeğim 3 aylık ve hiç gaz sorunu yaşamadım. Lohusa Şerbeti içiyorum,gazını hemen çıkartıyor hatta kankasını yapıyor çok kolay. Erkek çocuk OLMASINA rağmen gaz problemi olmadı şükür. Herkese tavsiye ederim. Paylaşmak istedim. Bir internet sitesinden aldım şerbeti ve çok memnun kaldım. Üretenlerin ellerine sağlık
erkek cocukta gaz daha mı cok oluyor kıılk kez duydum
ohh cok sukur ıyıkı kızım oluyorEvet canim erkek bebekte daha cok gaz problemi oluyor.
ankarada yaşıyorum. burda aktarlarda satılıyor hazır şişede ama sonra aktara gidemediğim zaman botanikecza.com sitesinden aldım. içmediğim zaman gerçekten bebişim akşamları gaz sancısından ağlıyor. içtiğim günler gaz çıkarmak yerine kolayca kakasını yapıyor valla çok ilginçKendiniz mi yapıyorsunuz. Benim oglum da 2 ay bitti 3e girdi. Kabızlık ve gaz sorunu var. Fayda eder mi acaba
Benim oğlum 7 8 gün kaka yapmıyor Fitille yapıyor bi. Deneyeceğim inşallah faydası olurankarada yaşıyorum. burda aktarlarda satılıyor hazır şişede ama sonra aktara gidemediğim zaman botanikecza.com sitesinden aldım. içmediğim zaman gerçekten bebişim akşamları gaz sancısından ağlıyor. içtiğim günler gaz çıkarmak yerine kolayca kakasını yapıyor valla çok ilginç
merhabalar,
Bebeğim 3 aylık ve hiç gaz sorunu yaşamadım. Lohusa Şerbeti içiyorum,gazını hemen çıkartıyor hatta kankasını yapıyor çok kolay. Erkek çocuk OLMASINA rağmen gaz problemi olmadı şükür. Herkese tavsiye ederim. Paylaşmak istedim. Bir internet sitesinden aldım şerbeti ve çok memnun kaldım. Üretenlerin ellerine sağlık
MerhabalarBenim kızım da 3 aylık ve hiç gaz şikayetiniz olmadı ama ben tane rezene kimyon ve anason çayı demleyip içiorum günde 2 bardak:) lohusa şerbeti de aklımda bulunsun
Estagfurullah,bilgi paylaşımı yapıyoruz:) ben bebegime vermiyorum kendim içiyorum,doktorumuza sordugunda sorun yok demişti,her doktor farklı yorum yapabilşyor demekki:)Merhabalar
İşinize karışmak gibi olmasın ama anasonu bize doktorumuz önermemişti
Sadece rezene demişti:)
Nasil yani iceriginde ne var yada hangi siteden aldin bebegim 1 aylik cok zor durumdamerhabalar,
Bende 3 ünu iciyorum ama ayri ayri sen hepsini karistirip mi iciyorsun.Benim kızım da 3 aylık ve hiç gaz şikayetiniz olmadı ama ben tane rezene kimyon ve anason çayı demleyip içiorum günde 2 bardak:) lohusa şerbeti de aklımda bulunsun
Bebege caydan mi veriyorsunuz benim bebeğim 1 aylik olurmu ki tohum seklinde alip demliyorsunuz birde degil miEstagfurullah,bilgi paylaşımı yapıyoruz:) ben bebegime vermiyorum kendim içiyorum,doktorumuza sordugunda sorun yok demişti,her doktor farklı yorum yapabilşyor demekki:)
Siz ne kullaniyorsunuzankarada yaşıyorum. burda aktarlarda satılıyor hazır şişede ama sonra aktara gidemediğim zaman botanikecza.com sitesinden aldım. içmediğim zaman gerçekten bebişim akşamları gaz sancısından ağlıyor. içtiğim günler gaz çıkarmak yerine kolayca kakasını yapıyor valla çok ilginç