Bebek Beslenmesi Bebeklerde gaz sorunu

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

ysm78

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2015
5
3
46
merhabalar,
Bebeğim 3 aylık ve hiç gaz sorunu yaşamadım. Lohusa Şerbeti içiyorum,gazını hemen çıkartıyor hatta kankasını yapıyor çok kolay. Erkek çocuk OLMASINA rağmen gaz problemi olmadı şükür. Herkese tavsiye ederim. Paylaşmak istedim. Bir internet sitesinden aldım şerbeti ve çok memnun kaldım. Üretenlerin ellerine sağlık

erkek cocukta gaz daha mı cok oluyor kı ılk kez duydum

Kendiniz mi yapıyorsunuz. Benim oglum da 2 ay bitti 3e girdi. Kabızlık ve gaz sorunu var. Fayda eder mi acaba

Benim kızım da 3 aylık ve hiç gaz şikayetiniz olmadı ama ben tane rezene kimyon ve anason çayı demleyip içiorum günde 2 bardak:) lohusa şerbeti de aklımda bulunsun

Kendiniz mi yapıyorsunuz. Benim oglum da 2 ay bitti 3e girdi. Kabızlık ve gaz sorunu var. Fayda eder mi acaba
ankarada yaşıyorum. burda aktarlarda satılıyor hazır şişede ama sonra aktara gidemediğim zaman botanikecza.com sitesinden aldım. içmediğim zaman gerçekten bebişim akşamları gaz sancısından ağlıyor. içtiğim günler gaz çıkarmak yerine kolayca kakasını yapıyor valla çok ilginç

Benim oğlum 7 8 gün kaka yapmıyor Fitille yapıyor bi. Deneyeceğim inşallah faydası olur

Normalde Gazlı bir Bebeymiydi?Şerbet mi iyi geldi yoksa bazı bebeklerin hiç gaz Sancısı olmaya niliyor.Deneyeceklerim listesine ekledim çünkü benim kızım çok Gazlı.Gündüzleri rahat çıkarıyor ama akşam 9-12-1 bazen saat 2 ye kadar süyüyor sancıları.kimyon içiyorum onada emzirmelerden sonra veriyorum 2 Çay kaşığı kadar o biraz iyi geldi

Normalde akşam saat 6 ile 9 arası gaz sancısından ağlamasını durduramıyorduk. Su anda 5 aylık halen içiyorum çünkü üniversite onaylı ve süt arttırıcı özelliği de var. Ben bebeğe birşey içirmeye korkarım kimyon falan. O yüzden kendim içiyorum:)

Merhaba benim bebeğimde 14 aylık
Ve bizde gaz sorunu yaşadık hem kendim hem bebeğime aktarlarda satılan rezeneden çay yapıp içirdim:))
Tabiki doktorumuz izin verdi ve bayağı rahatlattı oğluşumu geceleri daha iyi uyurdu:))

Benim kızım da 3 aylık ve hiç gaz şikayetiniz olmadı ama ben tane rezene kimyon ve anason çayı demleyip içiorum günde 2 bardak:) lohusa şerbeti de aklımda bulunsun
Merhabalar
İşinize karışmak gibi olmasın ama anasonu bize doktorumuz önermemişti
Sadece rezene demişti:)

Nasil yani iceriginde ne var yada hangi siteden aldin bebegim 1 aylik cok zor durumda

Estagfurullah,bilgi paylaşımı yapıyoruz:) ben bebegime vermiyorum kendim içiyorum,doktorumuza sordugunda sorun yok demişti,her doktor farklı yorum yapabilşyor demekki:)
Bebege caydan mi veriyorsunuz benim bebeğim 1 aylik olurmu ki tohum seklinde alip demliyorsunuz birde degil mi

OTE="Nesegulgokalp, post: 43363198, member: 711573"]Normalde Gazlı bir Bebeymiydi?Şerbet mi iyi geldi yoksa bazı bebeklerin hiç gaz Sancısı olmaya niliyor.Deneyeceklerim listesine ekledim çünkü benim kızım çok Gazlı.Gündüzleri rahat çıkarıyor ama akşam 9-12-1 bazen saat 2 ye kadar süyüyor sancıları.kimyon içiyorum onada emzirmelerden sonra veriyorum 2 Çay kaşığı kadar o biraz iyi geldi[/QUOTE]
aylik

Siz ne kullaniyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…