Bebeklerde gaz problemi

canım geçmiş olsun iyişallah.benim kızım 2 ay 21 günlük.bizde çok çektik.yavaş yavaş düzene girmeye başladı.20 gün öncesine kadar hergün duş aldırdık,karnına masaj dairesel hareket iyi geliyor,bacaklarını karnına doğru iterek de gazını çıkartabilirsin(düzenli yaparsan daha iyi olur.)birde rezeneyi ben içiyorum.hem beni hemde lina'yı rahatlatıyor.çok bitkisel şurup kullanmıştık ama faydası olmadı.umarım sizede şifa olur.bu arada emziriyor musun?emziriyorsan muhakkak ayağını sıcak tut.benden bu kadar iyi şanslar!..

Canım ben yeni üye oldum ve özel mesaj gönderemiyormuşum, ricxa etsem şu formülü bana da veriri misin? Oğlum henüz 20 günlük ve 1 haftadır çılgınlar gibi ağlıyor

benim kızım 25 günlük. çok gazı var. sab simplex veriyorum günde 3 kez 8 er damla. ama çok işe yaradıını söyleyemem. asıl çareyi kimyonda buldum. banada arkadaşım önermişti. 1 çay bardağı kaynamış suya 1 silme çay kaşığı kimyon koyuyorum. ılnınca kimyon dibe çöküyor. üzerindeki sudan 1 çay kaşığı veriyorum. emzirmeden önce ve emzirdikten sonra. mucize gibi. gaz sorunumuzu çözdük diyebilrim. bir de acı elma yağı ile karnına ve ayaklarının altına masaj yapıyorum banyodan sonra. karnına sıcak havlu ve ayaklarının altına sıcak su torbası koyyorum. çok rahatlıyor. bir de bol bol hareket ettirmek lazım. gazının çıkması için. genelde hareketsiz bebeklerin daha çok gazı oluyormuş

merhaba, o gaz ilacının formulunu verebılırmısın kızım 50 gunluk , mahvoldum artık gazından...

merhabalar.benimde bebegimde çok gaz oldu.fakat kendi çıkartmayı başarıyor şükürler olsun.ilaç verilmesi taraftarı degilim tabi doktorumda.merakımdan denedim ama hiçbiri fayda etmedi.çok kolay bir çözüm buldum.fön makinası.bebegin karnına kıyafetinin üzerinden sıcak fön makinası tutun.sonra masaj yapın.çok işe yarıyor ve rahatlatıyor.şuan 3 aylık bebegim ve hala gazı var rezene ve papatyayı sıcak suda bekletiyorum ve içiriyorum.rahatlatıyor.birde bebegime degil ama kendi yediklerime bol kimyon atıyorum.

35 OZL 35 arkadaşım ben sizin verdiginiz gazilacını kullandım ve her gün size dua ettim çok faydasını gördüm teşekkürler..özelden yenioldugum için mesaj atamıyormuşum lutfen kusura bakma...tekrar binlerce kez teşekkürler..

merhaba. bende size mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum.bana. gaz ilacınızı özelden yazarsanız çok sevinirim.

arkadaşım bana özelden yolladığın tarif sayesinde bebişim 3 gündür huzurlu . umarım böyle devam eder. eczacı bu tarifi daha önce çok hazırlandığını ve çok etkili bir karışım olduğunu söyledi. kullandığımız nurse harveys, zinco, metsil, debridat falan hep boşunaymış.tekrar teşekkür ederim canım

canım kefiri duymussundur şimdi gaz için ve bagısıklık sistemi için öneriyorlar arkadasımın kızı hiç durmazdı aglardı sancıdan
günde 2-4 kere 2 -3 cay kasıgı kefir veriyorlar cok rahatladı ama düzenli vermek gerek

merhaba öncelikle allah kolaylık versin ben 2 çocuğumuda çok rahat büyüttüm darısı başınıza gaz için sana tavsiyem sab simplex şurup genelde inatçı gazın çoğunu keser bi dene derim birde bildiğimiz bebe yağıyla karnına hergün masaj yap inan bu bebekleri çok rahatlatıyor

Çok sevındım işe yaradığına kı emındım yarayacağından ben piyasada ki ilaçların hepsini denedim ama çocukda hiç bişey olmadı sonra doktorumuzun verdiği bu yapma ilaç sayesınde kurtulduk çok şükür darısı diğer annelerimize

Merhaba,
ben siteye yeni kayıt olduğum için size yazamıyorum özelden fakat oldukça zor durumdayız bebeğim gaz sancısından gecede toplam bir saat bile uyuyamıyor ve hiç bir damla işe yaramadı elinizdeki tarif ile bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim..
Sevgiler..

cnm ben kızıma milupanın rezene cayını veriyorum 60 cc cokda güzel içiyo şeker atmaya gerek yok suyu ısıtıp veriyorum hemen kaynatıp sogumasını beklemiyorum benimkininde gaz problemi cok var hertürlü şeyi deniyorum

[merhaba. bende size mesaj yollamaya çalıştım ama mesaj sayım 50 olmadan özel mesaj atamıyormuşum.siteye yeni üye oldumda ,bana. gaz ilacınızı özelden yazarsanız çok sevinirim.şimdiden teşekkürler

pikolata ve 35 ozl 35 arkadaşlarnşallah en kısa zamanda gaz ilacı tarifini ulaştırabilirsiniz,son umudumuz bu tarif

Merhabalar
Bende bu siteye yeni üye oldum yazdıklarını okudum rica etsem o yapma ilacın bilgisini bana da verebilir misiniz?Şimdiden çok teşekkürler.

arkadaşlar 35OZL35 kullanıcısının tarifi elinde olan varsa lütfen bana mesajla ulaştırın. denemediğim ilaç ve doğal yöntem kalmadı. acil yardımmmmmm

slm zeytin yağı kabızlığa iyi gelir ısıtılmaz oda sıcaklığında olur ve o şekilde verilir gaz için ilaçlar var bitkisel takip eden bir dr vardır mutlaka doktoruna sorun o ilaç verir çayların dışında size o ilaçlar bebeğinizi rahatlatır.

lütfen nolur banada o karışımı bilen varsa msj atarsa çok sevinirim çooooooooooook acil çıldırmak üzereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…