Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
bebekeler bi ölçüde çekiliyorda kocalar hiç çekilmiyor.yani bir evde iki bebeğe ne gerek var ki dimi gamyoncuiremsu bebeği yaptıktan sonra acaba uzak diyarlaramı gitmeli :kedi: sengözlerimebaksanab :jeyyar::jeyyar::jeyyar:
valla ben batuyu yaparken biliyordum 2 bebeğim olacağını halada tesbitin doğru olduğu belli küçük oğlum ve büyük oğlum var benim kayganaya öyle diyorum zaten gülüyo
ya ben ne yapaıyım sabah kalk işe gel saat 4de eve var yapılacak iş varsa yap genelde oluyo yemeği hazırla pişmişse bile salata yap bişeyler yap işde sonra arada oğlunu özlediğin için onla ilgilenmek için çırpın yemek yensin bulaşık kocişin istekleri bebeğim kaygana kayınbaba hey allahım heyyyyyyyy NOT: kaygana yanında olduğum kocişim hala evin bebeğiiii