Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Merhaba benim 3,5 aylık kızım var ve sürekli tavandaki veya evin köşesindeki aydınlatmalara sabit ve kesintisiz bakıyor. Açıkcası sürekli ışığa bakmasından rahatsız olmaya başladım, ilerde bir sıkıntı olmaz dimi? Yoksa benmi kuruntu yapıyorum?
hayır cnm bu bebeklerin gelişim sürecinin bir parçasıdır ama çok uzun sürerse ve farklı davraanışlar eşlik ederse o zaman acaba demek lazım internetten de araştırabilirsin
Merhaba benim 3,5 aylık kızım var ve sürekli tavandaki veya evin köşesindeki aydınlatmalara sabit ve kesintisiz bakıyor. Açıkcası sürekli ışığa bakmasından rahatsız olmaya başladım, ilerde bir sıkıntı olmaz dimi? Yoksa benmi kuruntu yapıyorum?
Benim yeğenim 7 aylık ve o da sürekli ışığa bakıyor.
doktoruna sorduğumuzda hiçbir sorun olmayacağını söylemişti.
Ayrıca o zamanlar bende ablamla araştırdığımda şöyle bir bilgi vardı. "Üçüncü ayda bebeğin ışığa duyarlılığı erişkindekinden 10 kat fazladır. Bu nedenle şekerlemeler veya gece uykularında ışığı biraz daha fazla kısmanızda bu dönemde yarar vardır. "