• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bebekler ne zaman koltuktan iner

parfumkokusu

hola!
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2013
2.933
2.844
373
Sorum basliktaki konu hanımlar.. oğlum 11 aylık olacak. Sıralıyor. Emekliyor. Ama derinlik algısı denen şey sanırım henüz o yok. Yani koltukta bıraksan bodoslama düşer. Ne zaman koltuktan inmeyi ogrenirler? Siz de nasil oldu? Nette de detaylı yazı göremedim bununla ilgili

Bebekler ilk olarak kafa üstü uzanarak inmeye çalışır dolayısıyla düşerler dikkatli olmazsanız. Siz onunla alıştırma yapabilirsiniz, nasıl ineceğini öğretebilirsiniz. Önce arkasını dönüp bacaklarını aşağı sarkıtıp indirdin tutarak. Birkaç seferden sonra öğrenecektir.

Oğlum emeklemeden inmeyi öğrenmişti ablası var 4 yaşında ondan öğrenmişti 9 aylık falan dı sanırım öğretin, ayaklarını sarkıtıp aşağı doğru kaydırın çabuk öğreniyorlar

Bebekler ilk olarak kafa üstü uzanarak inmeye çalışır dolayısıyla düşerler dikkatli olmazsanız. Siz onunla alıştırma yapabilirsiniz, nasıl ineceğini öğretebilirsiniz. Önce arkasını dönüp bacaklarını aşağı sarkıtıp indirdin tutarak. Birkaç seferden sonra öğrenecektir.
Yani yetenek gibi değil belli aylardan sonra değil de öğretmek mi gerekiyor. Ayy çok cahil hissettim. 😬 Ne bileyim ben yürüme gibi birşey sandım bu durumu

Yani yetenek gibi değil belli aylardan sonra değil de öğretmek mi gerekiyor. Ayy çok cahil hissettim. 😬 Ne bileyim ben yürüme gibi birşey sandım bu durumu
Kendi de öğrenir tabi yürümek gibi düşe kalka ana yüksekten düşmesi tehlikeli Olduğundan ben kendim öğretmiştim çocuklarıma. Emeklemeyi de göstererek öğrettim daha çabuk emeklemişlerdi çalışınca☺️ Herşeyi başı eğitim✌️

Sorum basliktaki konu hanımlar.. oğlum 11 aylık olacak. Sıralıyor. Emekliyor. Ama derinlik algısı denen şey sanırım henüz o yok. Yani koltukta bıraksan bodoslama düşer. Ne zaman koltuktan inmeyi ogrenirler? Siz de nasil oldu? Nette de detaylı yazı göremedim bununla ilgili
Siz bı iki kere gösteri. Hemen ogrencek. Ben bı kere gostermistim ikinciye kendi indi hemen şok oldum🤭 hoşuna gitti soonra habire inip cikiyodu.

Benimki de 11 aylık .1.5 aydır yürüyor 10 gündür de kendi inmeye başladı . Sizin ki de biraz daha yürüsün başlar

Benim kizim 17 aylık yani 1.5 yaşında daha 2 haftadır koltukga çıkıp inmeyi tecrübe etti. 1 yasina girdiği hafta yürüdü. Tabi bu gelişimle ve çocuğun özellikleriyle alakalı bir durum. Büyük kızım da 15 aylık civarı koltuktan inip çıkıyordu. 11 aylık yürüdü.

Yaşında senin yardımınla öğrenebilir

Kızım 18 aylık. Tam bir yaşında olmadan öğrenmişti. 1-2 kere biz gösterdik nasıl ineceğini okadar.

Back