Bebek İkinci El Bebekler için herşeyi yeni ürünler ekledim

sabis biz sana kusuyoz ama :) sirasiyla cvp versen. tefal hangi model. kac tl dusunuyosun. ne kadar kullandin ve satis sebebin nedir. ne zamandir almayi dusundugum bisey. yazisip anlasirsak ne guzel olur :)
TEfal actıfry yazıyor üstünde 1 sene kullandım sadece hediye geldi bana çok sık kullanmadığım için satıyorum ürün çok kullanışlı kızartmaları çok lezzetli oluyor bu üründe yemekte yapılıyormuş ama ben hiç denemedim bilmiyorum eşim biraz sebzecidir kızartma çok sık yapmadığım için satmak istedim iç kısmı bulaşık makinasında yıkananiliyor fiyatı 150 tl

bir de ben tefal actfry biraz bakindim. 300 tlden 500 tlye kadar fiyatkari var. ozellikle sizdekinin fiyatini goremedim model olarak biraz eski galiba. tefal actfry olarak ilk cikanlardan oldugunu dusunuyorum. sifir fiyatini bilemedigimden karaesiz kaldm

Canım kaçıncı resim fiyatı sordun bu arada fritözün model nosunu bulamadım bilemedim şimdi ilk çıkan modelde olabilir herhalde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…