Canım ikisi 15 liraChicco alıştırma bardağı ve tabakla ilgileniyorum.fiyat ve resim alabilir miyim?teşekkúrler
1 adet park yatak nevresim takımı' bir adet örgü 2 adet normal battaniye TEFAL bir kaşık yağ ile kızartma yapan temiz firitöz 2 adet CHİCO biberon biri alıştırma bardağı masaya monte edilen CHİCO mama sandalyesi 1 adet dökülmeyen mama tabağı 1 adet yazlık 20 numara erkek sandalet 1 adet termos biberon 1 adet www baby pratik göğüs pompası 1 adet bebek araba şemsiyesi müzikli lazımlık Pepe'nin evi lego seti masal ninni söyleyen kuzu PLAYSKOOL sayı sayan Aslan pocoyo müzikli bebek tek tek resim ekleyemedim ama ilgilendiğim ürün için yazarsanız resim ve fiyat yazabilirim
Canım ikisi 30 tl1 adet termos biberon 1 adet wee baby pratik göğüs pompası fiyat nedir foto gorebilirmiyim
Canım yanlışlık oldu galiba park yatak nevresimi var elimdepark yatak ıle ılgılenıyorum nekadr markası nedr foto atarmsnzz
Bir yerden cevap bekliyorum ,arkadas sattıysa senin ürünleri alacağım.en kısa zamanda cevap veririm.Canım ikisi 15 lira Eki Görüntüle 1426312
Eki Görüntüle 1426527 Pompa bu mu biberon hangi marka model:)
Evet canım pompa bu biberon Chico ağız emziği ayına göre alıp takabilirsinizEki Görüntüle 1426527 Pompa bu mu biberon hangi marka model:)
lego seti 47 parça 18 tlLego seti fiyatı nedir?Kaç parça ve mümkünse resmini yükler misiniz?
canım benim bilgisayarım yok ancak eşimin telefonundan yazıyom çocuktan fırsat buldukça resim yüklemelerde biraz acemimin galiba kusura kalmaCevap alabiklmek icin hangi urunlerle ilgilenmek gerekiyor acaba??????ikinci oto falan var mi
sabis biz sana kusuyoz ama :) sirasiyla cvp versen. tefal hangi model. kac tl dusunuyosun. ne kadar kullandin ve satis sebebin nedir. ne zamandir almayi dusundugum bisey. yazisip anlasirsak ne guzel olur :)Evet canım pompa bu biberon Chico ağız emziği ayına göre alıp takabilirsiniz
lego seti 47 parça 18 tl
canım benim bilgisayarım yok ancak eşimin telefonundan yazıyom çocuktan fırsat buldukça resim yüklemelerde biraz acemimin galiba kusura kalma
Mama sandalyesi masaya monte edilip 360 derece dönebiliyor her masaya uyumlu bez bölümü çıkıp makinada yıkanabiliyo 36 aya kadar kullanabilirsiniz kolda taşıma çantasıyla heryere götürüp kullanma imkanınız var güvenli bir ürün Markası chico fiyatı 90 tl resmi yükleyemedim ama rengi bordoMerhaba Chicco mama sandalyesinin resmini ve fiyatını ekler misiniz.