Bebekler Gelmeden Buluşalım Anadolu Yakası Huhuhuuuuuu...

1.keremim (şeyma)
2.seydahancer(şeyda)
3.yağmurcn(anıl)
4.candelif(elif)
5.aybike zehra
6.merhem

bende şeydanın anılın numarası var kızlar ısteyen olursa versın bende vereyım yada ben erken olurum bulşma yerınde..

tamam bende herkesin no su var arkaşlar 6 kişi olduk merhem bende attım no mu

tmm anıl şimdi aybıkın kınıde aldım ben yıne sende olsun herkes ki sende bende bılıyoruzzz ulaşırız bırbırımıze..

yağmırr kızz bahele kaçta beklim seni caminin önünde
ona göre erken gider eccük mendil açarım zaten cuma işler de açıktır:jeyyar:

sen gel camin,in önüne ben,de günaha souyosun
bak sana neler yapcam :jeyyar:

1 de camide ol :)

ayy tüh be ben evli ve hamile değilim ama ikea çok yakın bana..
Haftaiçi olmasaydı sizi görmek isterdim...

.)) hamiş olamyanlarda gelebir canım :))
sende resimlere bakarsın :)) ayarlarsan yine buyur bekleriz

herkes gelebılır hanımlarrrr zaten mıllet şaşırcak bu kadar göbek bırbırını nasıl bulmuş :))))

neyse gelebilirsem yani yetişebilirsem bi minder koyar gelirim :))
Ben sizden aşağımı kalıcam :))
Gerçekten sizleri görmeyi isterim, hemde bu kadar yakınıma gelmişken...

ayyyy çok hoşsunuz valla bende isterdim gelmeyi ama henüz göbüşümün içi boş :sm_confused: sanırım
bir dahaki buluşmanız doğum sonrası olur sanırım kızlar sizin,:CüvCüv: belkim ozamana darnımda bebekim olursa bende gelirim :1rolleyes:

ne demek kızlarr minderle gelin siz yeterki gelin bekelriz ikea herkese açık delikafadulden

ukla ozamana biz boşaltırız ama

dimi ama ozamanda kucağınız boş olmayacak tatlım... kaydirigubbakcemile3opuyorumnanaktan

ne demek kızlarr minderle gelin siz yeterki gelin bekelriz ikea herkese açık delikafadulden
h.içi çalışmasam kesin gelirdim çünkü libadiye caddesinde oturuyorum
inşallah bi snraki buluşmada görüşürüz şöyle h.sonu yapında geleyim bende azcık bebişlerinzide mıncıklarım hemdelikafaduldensırnaşık şey

Evet kızlar bu cuma yani 4 eylülde meydan alışveriş merkezi(ıkea,real neyse artık)buluşuyoruz yer meydanda oturaklar falan var su fiskiyeleri var yerden sular çıkıyor orada buluşup bi yerde otururz sonra saat 13:30 da..gelenler yazsın mutlaka tellerınıde ozelden mesajlasın bana...

Hadi hayırlı olsun..:lepi:

İşte burası kızlar...

Adres:Çakmak Mahallesi No:243
Tepeüstü Mevkii
34768 Ümraniye-İstanbul

gelenler
ben ,anıl,şeyda,aybıke,elif,merhem

cok sevındım bulusmaya bende gelebılırsem gelırım ama soz vermıyorum yarın kesınlesır yalnız ben pendik üst kaynarcada oturuyorum umranıye demi yoksa dudullu merkez var gobek bılıyorsunuzdur oralardamı ona gore otobuse veya mınubuse bıncem bu konuda aydınlatırsanız sevnrım hanımlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…