Bebekler Gelmeden Buluşalım Anadolu Yakası Huhuhuuuuuu...

tmm kızlarv herkes bı yazsın sanırım ıkea çoğunlukta hadi hayırlısı

EVT EVT EVT ikea olsun cuma olsun bana çok uygun çünkü delikafadulden

banada uygun ama strawberry le irtibata geçemedim ben nasıl gelcem ikea ya.....:gitme::gitme:

:KK43:( aybike sen ne taraftayın maltee civarından gelecek arkaşlar var e5 te bulşsanız

ehuhuuhu cnm bende seni nerden alabilirim ataşehir uzak değil aslında dudulluya tek vesait yokmu ataşehirden ?

yağmurcancım servisi senmi çekiosun canım onu kaçırmışım :)geriyede gitmedim üşendim okumaya:kedi:
dudullu dolmuşları geçiyor ama dudullu derken neresinden alabilirsin beni?hiç bilmem de dudulluyu..
ben darülacezeye yada yeditepe üniye yakın oturuyorum kuşum

ayb,ke dudulluya tek vesait varsa alabilirim ben seni merkezden asyaparkın önünden market varya merkzde yuvarlağın orda dudullu merkeze gelsen kimse sorsan söyler özelden msn verelim

Evet kızlar bu cuma yani 4 eylülde meydan alışveriş merkezi(ıkea,real neyse artık)buluşuyoruz yer meydanda oturaklar falan var su fiskiyeleri var yerden sular çıkıyor orada buluşup bi yerde otururz sonra saat 13:30 da..gelenler yazsın mutlaka tellerınıde ozelden mesajlasın bana...

Hadi hayırlı olsun..:lepi:

ışte burası kızlar...

p10102001.jpg

Adres:Çakmak Mahallesi No:243
Tepeüstü Mevkii
34768 Ümraniye-ıstanbul

Son düzenleme:
kızlar bana uyar ikea tamam cuma günü kesin gelirim ben

CUMA günü 13.30 da ordayım kızlarr keremim ve srydahncerle irtibat halindeyiz geleckler özelden no gönderin 4 eylüll

allah seni ne yapmasın anıl maşallah nerden buldun o resmi :dance:

ah be güzel annelerrrr,
biraz geç olmadı mı yaaaa,ben artık vinçle kaldırılacak durmdayım yaaawkaydirigubbakcemile3,
birazcık daha erken olsaydı Avrupa yakasındakileri de toplar,asfaltı ağlatarak gelirdim arabayla vallaha,
ama şimdi mimkin değil ki yaaawwwmafoldumben

Aybıkecım canım canım sen e-5 dekı yedıtepe Ünıv. Hastanesının orada mı oturuyorsun canım..
EĞer nasıl gıdılebıleceĞını bılıyorsan ıkımız gıdelım..otobÜslerle felan Çok mu uzak kı..
Ben strawberry e ulaŞamadım Özelden yazdım ama dÖnmedı daha ..
ıkımız vesaıtlerle gıdemez mıyız..??

candyelif sen kurtköyde değilmisin aybike ataşehirde onada 2 vesait ama dolmuşa binip dudulluya gelecek ben oradan alıcam onu nasıl yapsan sen nasıl gelebilirsin ağır olmsan bin 3 vesait gel ama

beni yağmurcan alıcak yani çok ısrar edio :p
ben hastane tarafında değilim üniversite tarafındayım şekerelifcimm sen ne taraftan geliosun?

X