Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bebekler Gelmeden Buluşalım Anadolu Yakası Huhuhuuuuuu...
Evet kızlar bu cuma yani 4 eylülde meydan alışveriş merkezi(ıkea,real neyse artık)buluşuyoruz yer meydanda oturaklar falan var su fiskiyeleri var yerden sular çıkıyor orada buluşup bi yerde otururz sonra saat 13:30 da..gelenler yazsın mutlaka tellerınıde ozelden mesajlasın bana...
Hadi hayırlı olsun..:lepi:
ışte burası kızlar...
Adres:Çakmak Mahallesi No:243 Tepeüstü Mevkii 34768 Ümraniye-ıstanbul
ah be güzel annelerrrr, biraz geç olmadı mı yaaaa,ben artık vinçle kaldırılacak durmdayım yaaawkaydirigubbakcemile3, birazcık daha erken olsaydı Avrupa yakasındakileri de toplar,asfaltı ağlatarak gelirdim arabayla vallaha, ama şimdi mimkin değil ki yaaawwwmafoldumben
Aybıkecım canım canım sen e-5 dekı yedıtepe Ünıv. Hastanesının orada mı oturuyorsun canım.. EĞer nasıl gıdılebıleceĞını bılıyorsan ıkımız gıdelım..otobÜslerle felan Çok mu uzak kı.. Ben strawberry e ulaŞamadım Özelden yazdım ama dÖnmedı daha .. ıkımız vesaıtlerle gıdemez mıyız..??
candyelif sen kurtköyde değilmisin aybike ataşehirde onada 2 vesait ama dolmuşa binip dudulluya gelecek ben oradan alıcam onu nasıl yapsan sen nasıl gelebilirsin ağır olmsan bin 3 vesait gel ama