- Konu Sahibi ihlamur_cicegi
-
Valla durumlari boyleyse geri versinler paralarimizi somaliye yardimda yardim basinda akbaba bekleyen cocuk fotograflariyla aglaya aglaya bir hal olduk megerse adamlar zevk-i sefada :0 neyse cok sig olmaya basladim:)
kadınları bebekleri kız çocuklarını eve hapsedilim. kapıyada kilit koyalım. bence en doğrusu bu. asla dışarı çıkmasınlar. hatta hücre hapsi daha iyi olur. nede olsa sapık erkekler var.. kapının altına bir delik açalım. erkekler oradan tabaklarla beslesinler. eş eve gelince arada çıkarır evde o bvarken dolaşır gidince yine hücre olayı.
aslında adamın bunu demesi lazımdı.. düşünenemiş sanırım..
neyse bendende bu fikir gelsin. belki kaale alır biri..
kadınları bebekleri kız çocuklarını eve hapsedilim. kapıyada kilit koyalım. bence en doğrusu bu. asla dışarı çıkmasınlar. hatta hücre hapsi daha iyi olur. nede olsa sapık erkekler var.. kapının altına bir delik açalım. erkekler oradan tabaklarla beslesinler. eş eve gelince arada çıkarır evde o bvarken dolaşır gidince yine hücre olayı.
aslında adamın bunu demesi lazımdı.. düşünenemiş sanırım..
neyse bendende bu fikir gelsin. belki kaale alır biri..
valla onu bunu bilmem de somali kadın şeriat yaz görselde arat çıkan görüntülere inanamazsın, bahsettiğim haberde çıkıyor
kadınların diri diri yakıldığı resimler bile var.
insan kadar vahşi, hastalıklı bi canlı türü yok bu dünyada
Hayat cok adaletsiz
hatırlıyorum canım. arabistandaki kadın konusuydu. kadına dairde hala duruyor. ama konu artık yoruma kapalı..
canım seninle bi anımı hatırladım kk da, buna benzer bi başlıktı, başlığı sen açmıştın galiba, kadına yapılan eziyetlerle alakalı, bende sana demiştim ki sen bunu başlığı açtın ama pişman olcaksın şimdi saldırılar gelecek diğer üyelerden başlığa demiştim, sende bana inanmamıştın, ama dediğim gibi olmuştu, başlık kapanmıştı, aklıma geldi öyle yıllar önceydi
mantıklı bu ,sonuçta kadınları niye kapatıyorlar aman erkek cinsel olarak etkilenmesin diye ,e bebeklere cinsel ilgi duyan erkekler var maalesef o zaman bebekler de kapanmalı hatta sokaktaki hayvanlara bile tecavüz edenler var hayvanları da çarşafa sokalım
son olarak da
Eki Görüntüle 665196
damacanaları da kapatalım yamüslüman adamların aklını falan çelerler nemelazım.
hatırlıyorum canım. arabistandaki kadın konusuydu. kadına dairde hala duruyor. ama konu artık yoruma kapalı..
o zaman,feci saldırdılardı bana. eksi repler sıram sıramdı..
neden arabistanı kötülüyormuşum. neden afganistanı kötülüyormuşum.
o zaman dedimki bu kadınlar bu tarz yaşamdan hoşnut. olan bizim gibi özgür olmak isteyenlere olacak anlaşılan.
.tabiki Atatürk sayesinde bizim gibiler çok rahatız.
ama eğer o olmasaydı bunu doğal karşılayan kişiler, bizimde onlar gibi olmamız için ne gerekirse yaparlardı.
bi ara da ruh hastasının biri çıkıp 1 yaşındaki bebekler evlenebilir demişti
geçen bir konuda da neden kendi kültürümüzü bırakıp arapların kültürünü aldık,araplarda kadına değer verilmez dedim diye beni ırkçı ilan ettiler.
İtiraf etmeliyim ki bunlar suudi arabistanda kendi hakları için mücadele veren arap kadınlarının tırnağı olamazlar bugün bunlara biri dese ki bu günden itibaren araba kullanmayacaksınız ,tek başınıza sokağa çıkmayacaksınız ,hemen sorgusuz sualsiz uygulamaya başlarlar hatta derler ki tabi biz kadın olduğumuz için dikkatsiz oluruz araba kullanamayız ya da biz sokağa çıkmamalıyız doğru derler bir kısmı da memnun olur ben kullanmam araba kocam kullansın ben dışarı çıkmayayım ben çalışmayayım yorulmayayım gözüyle bakarlar.
Keşke herkes hakettiği gibi yaşasa eğer ki bunlar böyle yaşamak istiyorlarsa ben bunlara böyle davranmaya hazırım şahsen.
aynen katılıyorum. bı arkadasım da anlatmıstı, komsusu mınıbuse bınmıs, 2 kızı varmıs küçük yasta bıtanesını yaslı bı adamın kucagına vermıs otursun dıye. cocuk kıpkırmızı olmus mınıbuste, ınınce de bayılmıs. sonradan demıs cocuk annesıne. duyunca butun vucudum karıncalanmıstı yaa yazarken bıle aynısı oldu.Bebekten tahrik olan psikolojik sorunludur onların kapatılmaları ve uzun süre gözlem altında tutulmaları lazım.Eskiden annelerimiz en azından bnm akraba ve çevremde öyle, kız bebekleri otobüste falan amcalara dedelere vermezlermiş.Parmaklarıyla kızlıklarını bozanlar olurmuş.Temkinli olmak lazım etraf sapık manyak dolu.
aynı seyı dusundum de sen yazmıssın zatenBu adamlar resmen islami karalamak için ugrasiyorlar
bu yaratiklar yuzunden muslumanim demeye utanicaz yakinda..
dusunsenize dinimizi bilmeyen bir insan boyle bir hbri okuyunca ne dusunuyordur
islamin kadini insan gibi degil de cinsel bir obje gibi gordugunu ve nasil barbar bir din oldugunu..
midemi bulandirdi pis bocek
Bu '' bunlar '' kim arkadaşım ?
Ya da bu ''bunlara '' bu öfke neden ?
Kadın haklarından bi haber ise , kadın eşi bir şey dediğinde el pençe divan ise sorgusuz sualsiz , bu kadının yetiştirilmesinden gelir , fıtratından gelir , eğitimsizliğinden gelir .
Neden hemen inancından gelir diyoruz , asıl inanan ve bilen kadın ezilmeyeceğinide bilir.
Bu arada Arabistan islam dinine inanların izleyecekleri yol değildir , oradaki yanlışlar onları bağlar değil mi ? Burada da bir dolu yanlış var ama bireylerin yanlışları , inandıklarının değil .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?