- 22 Mayıs 2012
- 950
- 446
- 123
- Konu Sahibi ihlamur_cicegi
-
İslamı kötülediğini ve mahremiyeti ihlal ettiğini düşünmüyorum ben açıkçası.İslamiyet diyorsak orada durmamız lazım.Gerçekten islami hakkı ile yaşamamız gerekiyorsa örtünmek farz bundan öteside yok.Örtünmenin bile bir usulü varken dinimizde sokaklardaki örtülü olduğunu sanan o kadar çok örtülü örtüsüz varki.Bazı kullanıcılar Şeyhin İslamı aşağıladığını ve bireylerin mahremiyetini ihlal ettiği gerekçesiyle hakkında soruşturma açılmasını istedi.
Bebeklerin kapanmasına burka çarşaf giymesine ne kadar karşı olsamda yazık ki toplumumuz şizofren ve sübyancı manyaklarla dolu.Gazete tv internet aleminde görüyoruzki daha kundaktaki bebeğe el uzatan onlara tecavüz eden ve öldüren nice hayvanlar var(hayvanlara hakaret oldu bu sözüm ama)
En güzeli belli bir yaşa geldikten sonra erkeklerin bize şehvetle bakacakları kılık kıyafetleri giymekten,sokaklarda yarı çıplak dolaşmaktan uzak durmalıyız.Hoş ne kadar kapalı olsanda sapık kafayı sana takmışsa yada o an hayvani hisler içinde ise yapacağını engeleyemeyiz belki ama kapalı olmak,mahrem yerlerimizi açıkta bırakmadan giyinmek en azından bizi tacizden kurtarabilir.
İslamı kötülediğini ve mahremiyeti ihlal ettiğini düşünmüyorum ben açıkçası.İslamiyet diyorsak orada durmamız lazım.Gerçekten islami hakkı ile yaşamamız gerekiyorsa örtünmek farz bundan öteside yok.Örtünmenin bile bir usulü varken dinimizde sokaklardaki örtülü olduğunu sanan o kadar çok örtülü örtüsüz varki.
Rasûlullah (s.a.s.), hafif bir elbise giyip tamamen vücut hatlarını örtmeyen kadınlara Onlar adı örtülü ama gerçekten çıplaktırlar buyurmuştur (Süyûtî, Tenvîrul-Havâlif, c. 3, s. 103).
"Cehennemliklerden kendilerini dünyada henüz görmediğim iki grup vardır: Biri, sığır kuyrukları gibi kırbaçlarla (coplarla) insanları döven bir topluluk. Diğeri, giyinmiş oldukları halde çıplak görünen (örtülü çıplak) ve öteki kadınları kendileri gibi giyinmeye zorlayan ve başları deve hörgücüne benzeyen kadınlardır. İşte bu kadınlar cennete giremedikleri gibi, şu kadar uzak mesâfeden hissedilen kokusunu bile alamazlar." (Müslim, Cennet 52, 53, h. no: 2857, Libâs 125, hadis no: 2128
[COLOR=#03070C[COLOR="#FF0000"]]Bana çağdışı diyorlarmış,ne büyük onur![/COLOR]
Ben bu çağın dışında kalmayayım da için de mi boğulayım.. (N.F.K.)[/COLOR]
Nitekim kitabımız Kuranı Kerim de bunu açıkça belirtmiştir.
AHZAB SURESİ 59.AYET
Ey Nebî (Peygamber)! Zevcelerine, kızlarına ve mü'minlerin kadınlarına (mü'min kadınlara) söyle, cilbablarına sarınsınlar (örtünsünler). Bu, onların (cariye olmadıklarının, hür ve iffetli kadın olduklarının) bilinmesi ve onlara eziyet edilmemesi için daha uygundur. Ve Allah, Gafûr'dur (mağfiret eden), Rahîm'dir (Rahîm esmasıyla tecelli eden).
geçenlerde bi haber okudum, somalide göğsü dik kadınlar kırbaçlanıyormuş, sen içine sütyen giyip erkekleri tahrik ediyorsun diye, ama kadınlar zaten çarşaflıydı, çarşaftan dikkat ettiklerine bak, erkeklerin gözlerinin bağlandığı bi dönem olsa hiç fena olmayacak, acaba bu tip ülkelerde kırbaçlamakta sex unsurumu erkekler için belki kırbaçlayarakta tahrik oluyor, gerçi ota boka tahrik oluyo bu tipler
herşeyden kötüsü bu eziyetleri islam adına yaptıklarını söylemeleri
onca acligin arasinda birde tahrik mi oluyorlarmis yaa:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?