Bebekler çok terliyor mu?

Schirin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ocak 2008
1.013
7
156
43
Kocaeli
arkadaşlar bebekler cok terliyormu? benim oglumun kafası hep sırılsıklam hergün yastık yüzünü degişiyorum bide bacaksız ter kokuyo kokması normalmi her gün yıkıyorum.. bide gece bodyle yatırdıgım halde ince örtüyorum anında acıyo üstünü.. siz ne yapıyorsunuz?

Schirincim benim kiziminda sadece kafasi degil elleri ayaklarida cok terliyor.evimiz en ust kat cati yok mecburen klima acik sabaha kadar.uzun kollu giydiriyorum.benimkide uzerinde ortu tutmutor.orter ortmez itiyor.su yazi hayirlisiyla atlatsak baska bisi istemiyorum.

cnm benim bebegimde cook terliyo kafasıı yastıgı sırıl sıklamm oluyyoo valla bnede yastıgının üzerine havlu koyuyorumm birazz iyiy oluyoo cnm sende dene istersenn üzerinede cokk ince şeylerle örtüyoruumm fakat genede sırıl sıklam oluyo

benimki meerken çok terliyor gayret sarfettiği için herhalde:)saçlarıda zaten çok kurumuyoda hemen şimdi yazda kışında böle terlerse saçları kurutmak lazım herzaman:)))

benim kızımda çok ama çok terliyor..kafası sürekli sırılsıklam..vücudu da nemli nemli...ter kokusu yok yanlız....

benim kızımda çok terliyor hemen kurutuyorum saçlarını bedenini ter kokusu onların bebek kokusu kalkar kalkmaz bi içime çekerim o kokuyu ,oksijenimi alırım o gün misssss missssss

benimde ayakları hep ıslak anlamadım gitti yaa.Ama koku yok.Terleme ise eskiden çıplak koluma yatırıp emzirdiğimde kafası sırılsıklam oluyodu şimdi ince bir örtü koyuyorum kolumla başı arasına sorunu böylece halletim. Üstünü örtmeme benimde izin vermiyodu bikaç gün nasılsa üstünü örtmüyo diye uzun kollu giydirp yatırdım.Ama üşüttü şimdi ince battaniyesini koltukaltından geçirip hafif kundaklar gibi yapıyorum sarıp sarmalıyorum.açmak için bir-iki çırpınıyo sonra vazgeçiyo. Sanırım çözümü buldum tavsiye ederim.

benim kızımın saçları bayağı çok ensesi saçları sırılsıklam oluyor hem emerken hemde uyurken...son günlerde sırtıda terlemeye başladı hasta olacak diye çok korkuyorum...bebişim yüzüstü uyuuğu için üzerini örttüğümde açma girişiminde bulunmuyor sorun yaşamıyorum.. bende hergün yıkıyorum ama ertesi gün yıkama saati geldiğinde artık hafif hafif ter kokmaya başlamış oluyor balım benim..

benim kızım 6 aylık hala emerken kafası boncuk boncuk ter teyzeleri
yataktan kalkınca sırtı da terli oluyor tabi hemen yeleğini geciriyoruz
kesinlikle üstünü örttürmüyor

benımkıde terlıyor off geclerı hele savas ıkıyor ben ortuyorum uyku arasınbda bıle anlıyor arkamdan pat acıyor ortuyu sabaha kadar ustunu ortmakle mesgulum

off hemde nasıl terlemek bizim tontişte aynıı sırılsıklam oluyor emerken boguşuyoruz resmen sadece o degil ikimizde ter içinde kalıyoruzz kaydirigubbakcemile5

benımkıde terlıyor off geclerı hele savas ıkıyor ben ortuyorum uyku arasınbda bıle anlıyor arkamdan pat acıyor ortuyu sabaha kadar ustunu ortmakle mesgulum

ince tulumlar var onlardan al giydir böylece üstünü açsa bile korkmana gerek kalmaz ben öle yapıyom
benim oğlumda çok terliyo özellikle emerken savaştığımız için bide çok uzun sırtüstü yattığında da terliyo

Hayatım bebişinn terlemesi çok normal Aynı benim kızmda öyleydi İki yeğenim var ikisi de aynı... Metabolizmaları çok hızlı olduğu için gece uyurken büyüyorlar ve bizden daha çok terlemeleride normal bu sıcakta, üstünü bu yüzden açıyor Cereyanda kalmadıkça üstünü açması problem olmaz merak etme, sevgiler.

ay benim derdimi dile getirmişinzi bizimde başlıca derdimiz terleme acayip hemde su gibi oluyor
bende artık uzatrak emziriyorum o zmaan daha az terliyor
yatarken çok terliyor bende bir kaç kere değişiyom ödüm kopuyo hasat olcak diye
peki bez koyan varmı ya ben napacağımı şaşırdım

Benim kuzuda çok terliyo bende çok korkuyorum terli terli rüzgar çarparsa diye kızım 2 ayı bitirdi 2 kere hasta oldu miniciğim hasta olmasın çok fena... hiç ter kokmadı ama hatta aşı olduk 2 gün yıkamadım yine koku yok o halenn misss kokuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…