Hayir bu insiyatif degil zorunluluk. Bebegin beslenmesi icin gerekli olan sivilar yasak kapsaminda degildir. Onu cope attiran gorevlinin aklindan suphe ederimO görevlinin insiyatifidir benimde çok seferinde çöpe gitti. En fazla bir tanenin sınırı geçmesine izin verirler yoksa 100 ml üstüne çıkması yasak
Bebekle ilk uçuşumuzda firmayı arayıp sormuştuk olmadığını söylediler bize. Hatta sırf bu yüzden son uçuşumuzda bebek arabasını almadık yanımıza. Bizi mi kazıkladılar naptılarOluyor alıyolar işim bu olduğu için net biliyorum
Öyle bir zorunluluk yokHayir bu insiyatif degil zorunluluk. Bebegin beslenmesi icin gerekli olan sivilar yasak kapsaminda degildir. Onu cope attiran gorevlinin aklindan suphe ederim
Öyle bir zorunluluk yok
Yahu her biri 100 ml kaplarda yazıyor okuyupta gönderseydiniz keşke ben ne diyorum zaten 100 ml yi geçmemeli!!
Buyrun burdan okuyun isterseniz
O sinirlama ilaclarla alakali, bebek icin parantez icinde yaziyor ucusta gerekli oldugu kadar diye.Yahu her biri 100 ml kaplarda yazıyor okuyupta gönderseydiniz keşke ben ne diyorum zaten 100 ml yi geçmemeli!!
Konu sahibini aydınlatmak adına, sizin bana kapak diye gönderdiğinizi, aşağıya belirtiyim;
Bebek mamaları (Bebeğin de uçakta seyahat ediyor olması koşuluyla ve yalnızca yolculuk süresince ihtiyaç duyulabilecek miktar kadar.)
Ancak kontrol noktasında güvenlik görevlileri istisnai durumu belgelemenizi veya ilacı/mamayı/sıvıyı tatmanızı talep edebilir.
Uçağa yanınızda taşıyacağınız el bagajında/çantasında sadece 1 adet, 1 litrelik ağzı kilitli torba içerisinde her biri maksimum 100 mililitrelik kaplarda sıvı, jel, aerosol taşıyabilirsiniz.
Ağzı kilitli torba olarak 1 litrelik (yaklaşık 20cm x 20 cm) kilitli buzdolabı poşeti kullanabilirsiniz.
Son güvenlik kontrol noktasında sıvılarınızın içinde olduğu kilitli poşeti çantanızdan çıkararak x-ray cihazına ayrı olarak koymanız gerekmektedir.
Ilık su neyin içindeydi. Ben küçük bi termosla sıcak su taşıyorum mana için onu çantayla yanıma alabilir miyim yoksa valize mi koyayım direkt.?Traveli uçak kapısına kadar kullandık...Ordada katlayıp kenara koymamız gerektiğini söylediler...Uçaktan inerkende yine aynı şekilde kapıdan aldık..Hep bu şekilde oldu...Onun dışında uçak kalkarken ve inerken bebeğimize biberon verdik..Ayrıca bebek çantasında ılık suyumuz ve mamalarımızda vardı sorun olmadı sormadılar bile..Ama elimizdeki pet şişeleri attırmışlardıSorunsuz halletmiştik hem 1 yaş hem de daha küçükken yaptığımız seyehatlerde..
Tecrübe başka bişi ben size gerçekte olanı söyledim bebek için olduğundan istisnai davranıyorlar yoksa kurallar buO sinirlama ilaclarla alakali, bebek icin parantez icinde yaziyor ucusta gerekli oldugu kadar diye.
Amacim size kapak yapmak falan degil, 200 cc’ye yakin mamayla defalarca ucaga bindim. Hem sabihadan, hem esenbogadan, hem ataturkten. Yani havaalanina ozel bir istisna da degil, bebek mamasi diyorsun tadar misiniz diyor polis memuru, tadip geciyorsun. Hatta bebek mamasi diye ben x-ray cihazdan bile gecirtmeyip polis memuru talep ettim.
Yasadigim tecrubeleri yaziyorum, abuk subuk cevap veriyorsunuz
700 ml küçük bir kapaklı termosun içindeydi..Bebeğin çantasındaydı..Ve hiçbir şey demediler..Uçakta da kullandık ayrıca..Ilık su neyin içindeydi. Ben küçük bi termosla sıcak su taşıyorum mana için onu çantayla yanıma alabilir miyim yoksa valize mi koyayım direkt.?
Bebek icinde sivi sorun olmuyor.. kaldi ki 100 ml sinirlamasi bazi havalimanlarinda var bazilarinda yok diye biliyorum. Sabiha ve ist. Havalimani ikisindede sorun olmuyor.700 ml küçük bir kapaklı termosun içindeydi..Bebeğin çantasındaydı..Ve hiçbir şey demediler..Uçakta da kullandık ayrıca..
Ayni seyi soyluyorsunuz halbuki.. bebek icinse su veya mamaya hic birsey denmez. Aksi sacma olurduTecrübe başka bişi ben size gerçekte olanı söyledim bebek için olduğundan istisnai davranıyorlar yoksa kurallar bu
Nasıl yolculuk yaptınız acaba1 yaşında bebegimle bayramda uçakla memlekete gideceğiz. Sorum şu travel sistem bebek arabasını uçağa alıyorlar mi? Uçağa kadar arabayla gidiliyor puseti yanımıza diğerini görevliye teslim ediliyor yazıyor nette ama sizden de bilgi almak istedim. Ve ekstra yanıma almam gerekn dikkat etmem gereken bir şey var mi?
Puseti neyaptiniz?Traveli uçak kapısına kadar kullandık...Ordada katlayıp kenara koymamız gerektiğini söylediler...Uçaktan inerkende yine aynı şekilde kapıdan aldık..Hep bu şekilde oldu...Onun dışında uçak kalkarken ve inerken bebeğimize biberon verdik..Ayrıca bebek çantasında ılık suyumuz ve mamalarımızda vardı sorun olmadı sormadılar bile..Ama elimizdeki pet şişeleri attırmışlardıSorunsuz halletmiştik hem 1 yaş hem de daha küçükken yaptığımız seyehatlerde..
Puseti ucagin giris kapisinda gorevlilere teslim ediyorsunuzPuseti neyaptiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?