100 ml geçiyorsa alamayabilirsiniz ama siz yinede alın yanınıza çocuk için belki kabul ederler sadece termosu, tamamen görevlinin insiyatifi, etmezlerse içini çöpe boşaltırsınız uçaktaki görevliler de yardımcı olur.Sadece biberonda mama mi alabilirim? Toz mamayı küçük termos falan camtamla yanıma alamaz mıyım?
Bilmiyordum ki aldım bile biletiMerhaba bilet alırken bebeginiz için oto koltugu isteyebilirsiniz ona göre bebeginizin oturcagı yere oto koltugu yerleştiriyorlar
Bebekte olsa bilet kesiyorlar ama sadace cüzzi bir miktar bebeği sigortalıyor firma mecburi.Arabayı almazlar. 1 yaşındaysa kucağınızda ücretsiz yolculuk edebilir. En sevdigi bir iki oyuncağı yanına alın. Sevdiği bir iki atistirmaligi da yanına alın. Kalkış ve inişte ya emzirin ya da ağzını meşgul edecek emzik, yiyecek vs verin. Islak mendiliniz, beziniz yanınızda olsun. Üstünü çok kalın gidirmeyin ama yanınızda mutlaka kolay giydirebileceginiz bir hırka ya da panço tarzı bir şey olsun. Minik bir battaniye, bir kat da yedek kıyafet bulundurun. Ben bunlarla gayet rahat yolculuk yapıyordum oğlum bebekken.
Şansımıza o zaman 7-8 sefer de hic kimse olmaz demedi. :)O görevlinin insiyatifidir benimde çok seferinde çöpe gitti. En fazla bir tanenin sınırı geçmesine izin verirler yoksa 100 ml üstüne çıkması yasak
Onu firmaya sorarsa öz size daha detaylı bilgi verirler bizim bebek arabasını tartmadılar meselaBebeğin bagaj hakkıyla bebek arabası kilosu dahil değildir değil mi
Dahil. Bebek arabasını bagaj hakkı olarak sayıyorlar.Bebeğin bagaj hakkıyla bebek arabası kilosu dahil değildir değil mi
Onu firmaya sorarsa öz size daha detaylı bilgi verirler bizim bebek arabasını tartmadılar mesela
Thy den aldım bilet sordum bagaj hakkına dahil değil ücretsiz taşınıyor dedilerDahil. Bebek arabasını bagaj hakkı olarak sayıyorlar.
İlk defa duydum şaşırdım iyi ki aramışsınız yoksa yanlış yönlendirmiş olacaktım. Defalarca uçtuk hatta son uçuşumuzda sırf bu kilo hakkı için bebek arabasını yanımıza almadık.Thy den aldım bilet sordum bagaj hakkına dahil değil ücretsiz taşınıyor dediler
Uçak kapısına kadar bebek arabasıyla gidebiliyorsunuz, ama çek in sırasında bunu belirtin. Kapıda arabayı sizden alıyorlar yalnız hangi havaalanında ineceğiniz önemli, büyük havaalanlarında araba bagajla birlikte gelmiyor, bagaj çıkışında kapıdan alıyorsunuz. O biraz zorluyor.1 yaşında bebegimle bayramda uçakla memlekete gideceğiz. Sorum şu travel sistem bebek arabasını uçağa alıyorlar mi? Uçağa kadar arabayla gidiliyor puseti yanımıza diğerini görevliye teslim ediliyor yazıyor nette ama sizden de bilgi almak istedim. Ve ekstra yanıma almam gerekn dikkat etmem gereken bir şey var mi?
Evet bebek arabası bagaj hacmine dahil değil, el bagajı gibi kabul ediliyorİlk defa duydum şaşırdım iyi ki aramışsınız yoksa yanlış yönlendirmiş olacaktım. Defalarca uçtuk hatta son uçuşumuzda sırf bu kilo hakkı için bebek arabasını yanımıza almadık.
O şekilde değil aslında online checkin yaparken uçağın bebekli anneler için ayırdığı oto koltuğu takılabilen koltukları var ama başka yolcularda o koltukları yerler dolunca alabiliyor o yüzden erken davranıp o koltukları alırsanıZ daha kolay olur sizin içinBilmiyordum ki aldım bile bileti
Şansınıza da olabilir ya da 100 ml civarındadır yoksa çok da müsamaha gösteremezlerŞansımıza o zaman 7-8 sefer de hic kimse olmaz demedi. :)
Yok dahil değilBebeğin bagaj hakkıyla bebek arabası kilosu dahil değildir değil mi
Bende el bagajı hakkı olarak yazmıştım aslında. Sonuçta uçak kapısına kadar gidiliyor el bagajı olarak veriliyor ve çocuğa ait el bagajı hakkı kalmıyor anlamındaydı. Bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemem biz yurtdışından uçuyoruz bi ihtimal farklıdır belki diye düşündüm.Evet bebek arabası bagaj hacmine dahil değil, el bagajı gibi kabul ediliyor
Tüm uçuşlarda aynı aslında kabin içi el bagajı kg hakkı zaten 8 kg çoğu bebek arabası bu ağırlığı geçiyo bi de kabine koymuyolar zatenBende el bagajı hakkı olarak yazmıştım aslında. Sonuçta uçak kapısına kadar gidiliyor el bagajı olarak veriliyor ve çocuğa ait el bagajı hakkı kalmıyor anlamındaydı. Bilemedim şimdi yanlış yönlendirmek istemem biz yurtdışından uçuyoruz bi ihtimal farklıdır belki diye düşündüm.
Evet bu yüzden çocuğa ait el bagajı hakkı olmuyor ama ekstra.Tüm uçuşlarda aynı aslında kabin içi el bagajı kg hakkı zaten 8 kg çoğu bebek arabası bu ağırlığı geçiyo bi de kabine koymuyolar zaten
Oluyor alıyolar işim bu olduğu için net biliyorumEvet bu yüzden çocuğa ait el bagajı hakkı olmuyor ama ekstra.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?