- 8 Ağustos 2021
- 34
- 13
- 8
İkametgah adresinin sağlık müdürlüğünden arıyorlar o numarayı arasın geri. Gönderirler hemen ilacıNiye getirmediler anlamıyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İkametgah adresinin sağlık müdürlüğünden arıyorlar o numarayı arasın geri. Gönderirler hemen ilacıNiye getirmediler anlamıyorum
Bende emzirdigim icin kullanmadım ilac. Eger kötülesirsen kullan demislerdi cunku kullanırsam emziremeyecektim. Şükür kötülesmedim kullanmadım buyuzdenNereye söylemek lazım siz ilaç kullandiniz mi
İkametgahı başka ilde gözüküyorİkametgah adresinin sağlık müdürlüğünden arıyorlar o numarayı arasın geri. Gönderirler hemen ilacı
İlk ankaradan arıyorlar sonra ikametgah adresinin saglık müdürlüğünden. Eger o adreste degilsen nerde oldugunu soyluyorsun o adrese baglı saglık müdürlüğünden arıyorlar ve ekiple ilac gönderiyorlar. Arkadasınızıda aramıslardır kesin. Arayan numarayı yada suan bulundugu adresin baglı bulundugu saglık müdürlügünü ararsa daha hızlı sonuc alabilir.İkametgahı başka ilde gözüküyor
Haftasonu ulaşabilir miİlk ankaradan arıyorlar sonra ikametgah adresinin saglık müdürlüğünden. Eger o adreste degilsen nerde oldugunu soyluyorsun o adrese baglı saglık müdürlüğünden arıyorlar ve ekiple ilac gönderiyorlar. Arkadasınızıda aramıslardır kesin. Arayan numarayı yada suan bulundugu adresin baglı bulundugu saglık müdürlügünü ararsa daha hızlı sonuc alabilir.
Beni cumartesi günü aradılar ilac getirdiler ulasabilir bence.Haftasonu ulaşabilir mi
Hangi numarayı arasin 184 u aramis getiricez demişler yoğunluğa göre değişiyormuşBeni cumartesi günü aradılar ilac getirdiler ulasabilir bence.
Suan bulundugu ikametgaha baglı ilcenin saglık müdürlüğünü arasın onlar getiriyorlar ilacıHangi numarayı arasin 184 u aramis getiricez demişler yoğunluğa göre değişiyormuş
Pazartesi açılıyormusSuan bulundugu ikametgaha baglı ilcenin saglık müdürlüğünü arasın onlar getiriyorlar ilacı
Baska ne yapılabilir bilmiyorum maalesefPazartesi açılıyormus
Teşekkürler pazartesini bekleyecekBaska ne yapılabilir bilmiyorum maalesef![]()
Rica ederim cok gecmis olsunTeşekkürler pazartesini bekleyecek
Merhaba canım nasıl oldun sen ve bebeğin iyisinizdir inşallahRica ederim cok gecmis olsun![]()
Merhaba canım bebegime bulasmadan atlattık sükürMerhaba canım nasıl oldun sen ve bebeğin iyisinizdir inşallah![]()
Emziriyorsanız bebeğinizi bol bol emzirin antikorlar anne sütünden bebeğe geçmekte. Ayrı odaları kullanın evde cam sürekli açık olsun (temiz hava bulaşma oranını düşürmekte). Geçmiş olsun.Kızlar bebeğim 2 aylık ve eşim pozitif coktı bende şimdilik bişey yok genede maskeyle falan geziyorum ama korkuyorum bebeğime bulaşırsa diyedaha önce yasayan arkadaslar varsa ne gibi önlemler aldınız
İyi canım cok şükür gecmiş olsun sevindimMerhaba canım bebegime bulasmadan atlattık sükürBende iyilestim ikimizde iyiyiz
![]()
Cok tesekkur ederim canımİyi canım cok şükür gecmiş olsun sevindim![]()