- 8 Ağustos 2021
- 34
- 13
- 8
Bizde oyle dun ve bugun daha iyiyiz sükürCanım cok şükür iki gündür iyiyiz. Siz nasıl oldunuz?
![Folded hands: light skin tone :pray_tone1: 🙏🏻](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f-1f3fb.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bizde oyle dun ve bugun daha iyiyiz sükürCanım cok şükür iki gündür iyiyiz. Siz nasıl oldunuz?
Cok şükür canımBizde oyle dun ve bugun daha iyiyiz sükürKorkmustum ilac icmem gerekir mi diye ama sükür gerekmedi.
Şükür iyi burnu tıkalı onun huzursuzlugu var biraz. Bol bol emziriyorum birde serum fizyolojik sıkıp arada aspiratörle cekip temizliyoruz. Evde cift maskeyle geziyorum sürekli gerekmedikce kucagıma almamaya calısıyorum ama maalesef cokta uzak kalamıyoruz. Senin bebişin nasıl iyidir umarım? Sen nasıl önlemler aldın?Cok şükür canımBebeğe nasıl önlemler aldın o da iyidir inşallah
![]()
Ben aspiratör kullanamamıstım burnu tıkandı benimkininde aspirtaörde nefesim gider diye korkuyodum fizyolojik serum sokıp gaz cıkarır gibi sırtına elimle tıpışlıypdum. Bizde çift maskeyle gezdik aynı odada uyumadık ama 2 gün ateşi cıktı kusması halsizliği oldu genede bulasmıstı muhtmelen dün itibari ile maskeyi bırakıp aynı odaya gectik 14. Gündeyiz bugünŞükür iyi burnu tıkalı onun huzursuzlugu var biraz. Bol bol emziriyorum birde serum fizyolojik sıkıp arada aspiratörle cekip temizliyoruz. Evde cift maskeyle geziyorum sürekli gerekmedikce kucagıma almamaya calısıyorum ama maalesef cokta uzak kalamıyoruz. Senin bebişin nasıl iyidir umarım? Sen nasıl önlemler aldın?
Bende nefessiz aspiratör pompa gibi olandan sipariş verdim hemen onla temizliyorum. Nefesliden korktuk kullanmadık bizde. Kıyamam kuzucugaBen aspiratör kullanamamıstım burnu tıkandı benimkininde aspirtaörde nefesim gider diye korkuyodum fizyolojik serum sokıp gaz cıkarır gibi sırtına elimle tıpışlıypdum. Bizde çift maskeyle gezdik aynı odada uyumadık ama 2 gün ateşi cıktı kusması halsizliği oldu genede bulasmıstı muhtmelen dün itibari ile maskeyi bırakıp aynı odaya gectik 14. Gündeyiz bugün
İnşallah artmaz canımBende nefessiz aspiratör pompa gibi olandan sipariş verdim hemen onla temizliyorum. Nefesliden korktuk kullanmadık bizde. Kıyamam kuzucugaOh şükür atlatmıssınız. Biz daha 7. gündeyiz
bizde kusma hep oluyor reflüden dolayı ama su sıralar biraz arttı .İnsallah atesi cıkmaz
Ben maalesef ayıramadım odayı aynı odada yatıyoruz .
Kacıncı günde cıktı ateşi ?İnşallah artmaz canım![]()
Eşimevde ilk pozitif coktı sonra canım benimki 3. Gün atesim dalan cıktı pozitiftim bebeğinkide 5. Gün ateşi kusması halsizliği olduKacıncı günde cıktı ateşi ?![]()
Cok cok gecmis olsun canım sükür atlattınızEşimevde ilk pozitif coktı sonra canım benimki 3. Gün atesim dalan cıktı pozitiftim bebeğinkide 5. Gün ateşi kusması halsizliği oldu
Eşinizi ayri bir odaya alin kapiyi kapalı tutun ortak kullandığınız banyoda kapi kolunu muslugu peçete ile tutsun sonra siz eldiven giyip dezenfekte edin maskeyle banyoya gitsin banyo disinda bir yere cikmasin ilaçları kac gunde geldi?Kızlar bebeğim 2 aylık ve eşim pozitif coktı bende şimdilik bişey yok genede maskeyle falan geziyorum ama korkuyorum bebeğime bulaşırsa diyedaha önce yasayan arkadaslar varsa ne gibi önlemler aldınız
Bilmeden herşeyi içmek doğru mu herkese iyi gelmeyebilirBende tarifi denemek istiyorum ama benim midem cok hassas acaba dokunur mu diye korkuyorum. Birde mide sorunu cekmeyeyim covidle ugrasırken![]()
Aynı gün geldi canım ilaçlar. Zaten karantinamızda bitiyor yarınEşinizi ayri bir odaya alin kapiyi kapalı tutun ortak kullandığınız banyoda kapi kolunu muslugu peçete ile tutsun sonra siz eldiven giyip dezenfekte edin maskeyle banyoya gitsin banyo disinda bir yere cikmasin ilaçları kac gunde geldi?
Benim arkadaşım sonucu dün aldi hala ilaçları gelmedi 112 yi aradi 1-3 gün içinde gelicek demişlerAynı gün geldi canım ilaçlar. Zaten karantinamızda bitiyor yarın
Napmak lazımBenim arkadaşım sonucu dün aldi hala ilaçları gelmedi 112 yi aradi 1-3 gün içinde gelicek demişler
Bize 1 saat içinde geldi ama biz kullanmadık zatenBenim arkadaşım sonucu dün aldi hala ilaçları gelmedi 112 yi aradi 1-3 gün içinde gelicek demişler
Neden bize öyle dediler arkadaşım da mi ilaç kullanmasa acaba aşı olmuş muydunuzBize 1 saat içinde geldi ama biz kullanmadık zaten
Yok olmadım emziriyorum diye ilaçta kullanmadım eşimde hafif geciriyordu diye o da kullanmadıNeden bize öyle dediler arkadaşım da mi ilaç kullanmasa acaba aşı olmuş muydunuz
Bizimde sonuc cıktıktan 1 saat sonra geldi ilaclarBenim arkadaşım sonucu dün aldi hala ilaçları gelmedi 112 yi aradi 1-3 gün içinde gelicek demişler
Niye getirmediler anlamıyorumBizimde sonuc cıktıktan 1 saat sonra geldi ilaclar
Nereye söylemek lazım siz ilaç kullandiniz miNiye getirmediler anlamıyorum