Bebekle covid olmak

Cok şükür canım Bebeğe nasıl önlemler aldın o da iyidir inşallah
Şükür iyi burnu tıkalı onun huzursuzlugu var biraz. Bol bol emziriyorum birde serum fizyolojik sıkıp arada aspiratörle cekip temizliyoruz. Evde cift maskeyle geziyorum sürekli gerekmedikce kucagıma almamaya calısıyorum ama maalesef cokta uzak kalamıyoruz. Senin bebişin nasıl iyidir umarım? Sen nasıl önlemler aldın?

Ben aspiratör kullanamamıstım burnu tıkandı benimkininde aspirtaörde nefesim gider diye korkuyodum fizyolojik serum sokıp gaz cıkarır gibi sırtına elimle tıpışlıypdum. Bizde çift maskeyle gezdik aynı odada uyumadık ama 2 gün ateşi cıktı kusması halsizliği oldu genede bulasmıstı muhtmelen dün itibari ile maskeyi bırakıp aynı odaya gectik 14. Gündeyiz bugün

Bende nefessiz aspiratör pompa gibi olandan sipariş verdim hemen onla temizliyorum. Nefesliden korktuk kullanmadık bizde. Kıyamam kuzucuga Oh şükür atlatmıssınız. Biz daha 7. gündeyiz bizde kusma hep oluyor reflüden dolayı ama su sıralar biraz arttı .İnsallah atesi cıkmaz Ben maalesef ayıramadım odayı aynı odada yatıyoruz .

İnşallah artmaz canım

Kızlar bebeğim 2 aylık ve eşim pozitif coktı bende şimdilik bişey yok genede maskeyle falan geziyorum ama korkuyorum bebeğime bulaşırsa diye daha önce yasayan arkadaslar varsa ne gibi önlemler aldınız
Eşinizi ayri bir odaya alin kapiyi kapalı tutun ortak kullandığınız banyoda kapi kolunu muslugu peçete ile tutsun sonra siz eldiven giyip dezenfekte edin maskeyle banyoya gitsin banyo disinda bir yere cikmasin ilaçları kac gunde geldi?

Aynı gün geldi canım ilaçlar. Zaten karantinamızda bitiyor yarın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…