bende öle düşünüyorum napsam bilemedim büyüdükçe çok zorlaşacak..Aöf belasina maruz kalmis biri olarak ne kadar cabuk bitirsen kar bence kaydini yaptir 2 dersini bile versen senin icin buyuk kâr git gide aöf mezuniyetinide zorlastiriyorlar zaten dogum izniyle evde olacaksiniz ilk sinav nisanda desek bence en azindan iki dersi yine verirsiniz emin olun bebek buyudukce ders calismaniz daha zorlasacak ilgi alaka beklwyecek ihtiyaclari cogalacak bence o kaydi yaptir
Bebekle Aöf'e gitmedim.acaba bebekle aöf giren varmi?
13 şubatta kayit yenileme var bebek te şubat sonu ikiside ayni denk geliyor kaydimi yaptırsam mi bilmiyorum valla nasıl olucak hiç de bilemiyorumBebekle Aöf'e gitmedim.
Yazacaklarım bebek hakkında.
Iki kızım var. Ikisinde de lohusalık dönemini çok zor geçirdim. Ilk üç ay boyunca uyku uyuduğumu hatırlamıyorum. Sürekli ağlayan, kolik bebeklerdi. Her bebek aynı olacak diye birşey yok ama aklında bulunsun diye yazdım.
acaba bebekle aöf giren varmi?
evinde durcak bebek.. dişarda olsa hasta olur biliyosun yalanci baharda var. kvme birakicam öle olsa iyi olur. sinava girer çikarim diye düşündüm. ders çalışmayi o halde şimdiden başlayayim iyi olur.Sinav tarihi nisanda oluyo esiniz yada kv cocugu arabayla sizin sinava getirdiginiz okula getirip bahcede ilgilenebilir siz cikincaya kadar zaten sinav arasi bebwginizle ilgilenirsiniz sonradan 2. Oturuma girersiniz ben sinava girerken com gordum iykelerini biraz zorlanacaksiniz ama cok kotude olmaz
Aralikta ocak ta olsaydi cicuk hastalanir diye kalsin dite dusunebilirdim ama misan haziran uygun mevsimler bence
acaba bebekle aöf giren varmi?
evet güz dönemi dondurdum o yüzden girsem iyi olucak eşim sen çalışsamazsin zor diyo..ben varım; ama çalışmadan giriyorum sınavlara sayılır mı:) 2. üniversite benim biraz keyfi okuyorum
bebegim subat sonu dogdu ve ben bahar donemi sinavlarina girdim. kızımı; vizede cok guvendigim bir arkadasima biraktim, finalde de kv bize gelmisti ona.
bir de geçen dönem dondurmuşsunuz kayıt galiba? bu dönem sınavlara girmeseniz bile kayıt yenilemesi yapın, 2 dönem üst üste kayıt yapılmazsa siliniyor kaydınız diye biliyorum
zor oldu mu??.Bende bebekle aofteyim hamileyken 2.siniftaydim ders calisabiliyordum.. bebegim doğdu hic ders çalışamadım ama geçtim gecen donem bitirmem gerekiyordu... 3 dersim kaldı ve pişman oldum keşke çalışsaydım diye hiç kitap açmadan girdim kaldim simdi hafta sonuna sinavim var ilk sinavada giremedim 3 senedir çalışmadığin kadar çalışıyorum ama gecemezsem diye korkuyorum ... bu dönem zorlasti 4 yanlis 1 dogruyu götürüyor , gireceğim 1 dersin ara sinavina baktım resmen karman karışık sormuşlar... bence uzadıkça insani sıkıntı basiyor bitsede kurtulsam modundayim...
Bebegim doğduktan 5 ay sonra sinavlar olmustu sabah sütümü sagdim bıraktım biberon almıyordu kasikla zorla vermişlerdi sabah zaten giderken uyuyordu gitmeden uyurken emzirdim kalkınca almamis olursa zaten 1 -2 saate geliyordum emzirip sut sagip geri gidiyordum
evet bu aralar dönem zorlaştı çkmiş sorulardan artık çikmiyoBen kızımı bir aylıktı anneme bırakıp gitmiştim sınava. Sütümü sağıp bırskmıştım. Bebek açısından sıkıntı olmamıştı. Sallama kraliçesi olduğum için derslerin çoğunu geçmiştim o dönem ama tabi o zamanlar 4 yanlış bir doğruyu götürmüyordu.