14aydr herşeyi denedim amuda kalktım nerdeyse yok olmdı.seneye aşılama :)
Ben de 3 aydır deniyorum ama malesef başarılı olamadım
1 yıl dan fazla oluyo düşük yapalı.ilk düşüklerin nedenini araştırmıyoruz dedi dr. bilmiyorum neden.1 aylıktı zaten.çift çizgiyi gördüğüm gün gitti..ilk zamanlarda düşünmedikkk.hemenn oluvercek sanıo insannn.3 aydır tık yokk.bakalım vardır bizamanııı.senn nezamn düşük yaptın neden
sen ben ğibisinnn bende 3 aydır deniorumm yaş kaçç?
inşaallah bu ay istediğin gibi olur .her ay gün geçince hamileyim sanmalar,test yaptıysam negatif sonucunu testin bozuk olma ihtimalini hesaba katarak çöpe atmam,kırmızı görünce belki üstüne görmüşümdür demem...ohoooo:)
Benim yaşım 28... 2.5 sendir evliyim ilk zamanlar istememiştim hemen olcak sandım ben bu işlerin bu kadar karmaşık olduğunu bilseydim beklermiydim hiç bu kadar
14 ay olmuş doktora gitseydinn bi kontrole falan canımm.
1 yıl dan fazla oluyo düşük yapalı.ilk düşüklerin nedenini araştırmıyoruz dedi dr. bilmiyorum neden.1 aylıktı zaten.çift çizgiyi gördüğüm gün gitti..
devlet doktoru ilgilenmiyo.özelede e özel eşim istemiyo.önceden gittim muaynehaneye serophene verdi oda kist yaptı.yarım bıraktım tedaviyi.
benim yaşım 24. 2,5 senelik evliiyizzz.3 aydır denioz hemen olcak sanıoooo insannn.bende asla beklemezdimmm.neğüzell erkenden al kucagnaaa
hepimiz 2.5 yıllık evliyiz anlaşılan:)Benim yaşım 28... 2.5 sendir evliyim ilk zamanlar istememiştim hemen olcak sandım ben bu işlerin bu kadar karmaşık olduğunu bilseydim beklermiydim hiç bu kadar
herşeyin iyi tarafından bakk demkkii hamile kalabiiosunn.ihş olur bebişinnn.
hepimiz 2.5 yıllık evliyiz anlaşılan:)
Yani benim tam 2.5 değil ama şimdi 2 yıl 3 ay demektense 2.5 yıl deyip geçiyorum kenara :)
İlk zamanlar cocuk düşünmediğim için adetim gecikince panik oluyodum "Allah'ım ya hamileysem ben ne yaparım" diye aklım çıkıyodu... Şimdi de adet gelmesin diye dua ediyorum... :)
devlet doktoru ilgilenmiyo.özelede e özel eşim istemiyo.önceden gittim muaynehaneye serophene verdi oda kist yaptı.yarım bıraktım tedaviyi.
bu ayda olmassa temmuzda dr görüncemm.3 ay olmuo falanda demicem 1 senedir olmuo diceemm. napimmm.kafayıı yedimm
Yani benim tam 2.5 değil ama şimdi 2 yıl 3 ay demektense 2.5 yıl deyip geçiyorum kenara :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?