Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.
kızlar bebeğime yanlızca kahvaltılarda 4 adet bebe bisküvisi veriyorum acaba kötümü yapıyorum sizlerde veriyomusunuz aslında hiç vermek istemiyorum ama kahvaltıyı nasıl hazırlıycam o zam dönüşümlü olarak arada hazır kahvaltıda veriyorum şu bildik markalardan ama illaki bisküviyedesıra geliyor, ayy çok kafam karıştı zararlı oldu söyleniyo çünkü madem zararlı yiyenlere niye bişiy olmuyo.
valla arkadaşım bende veriyorum kızıma hiç bir zararı olmadı tabi çocuktan çocuğa farkedebilir benim arkadaşımın çocuğuna alerji yapmıştı ama bilemiyorum yani
arkadaslar bazı doktorlar günde 5- 6 adeti gecmedikçe sorun yok diyorlar. ben bebegime 9 aylık oluncaya kadar kendim yaptım bisküvisini. googleden arattırın bulursunuz tarifini. hiç vermek istemiyordum ama 9 aydan sonra malesef basladım, yapmaya fırsatımolmadı. hazır almak daha kolay geldi tabi. hala da verirken içim bi garip çok kafama takıyorum, çünkü ben bebeğime mama dahil hazır hiçbirşey vermedim inşallah vermek zorunda kalmam.bence elinizden geliyorsa siz de vermeyin hepsi kimyasal,eskiden hazır seymi vardı?su an bebegim 10,5 aylık artık kendi yemeklerimizden yavas yavas veriyorum, bisküvi yerine de kendi yaptıgım keklerden veriyorum. kıyamıyorum valla kendi elimle zarar veriyormusum gibi oluyor
sadece sabah ilk kahvaltıda 5 tane bisküviyi portakal suyuyla ıslatıp veriyorum.sonra nprmal kahvaltı veriyorum.
insan ne yedireceğini şaşırıyor valla ne yapalım mecbur veriyoruz.