Örgü Bebek Yelekleri

Bebek örgüleri, örgü teknikleri, Tığ işi örgüler, Örgü oyuncaklar, Örgü takılar,
tarifi ile birlikte basit dahi olsa bir bebek yeleği modeli verebilirmisiniz.kaç numara ile kaç ilmekle başlanacak vs...acilen hediyelik örmek istiyorum.yardımlarınıza ihtiyacım var...teşekkürler...

mert e katılıyorum.acemiler için açıklayarak tariflerini verseniz çok iyi olur.biz de öreriz.
bir arkadaşımız tek parça örülen yeleği resimlemiş açıklamış o kadar sevindim ki,onu örüyorum şu an.

yok mu bir yelek modeli tarifi verebilecek olan..hadi ablalarım..sizlerden güzel bir örnek bekliyoruz....

Kenar ilmekten sonra 5 ilmek örülmeden sağ şişe alınır,

1.SIRA kelebek modeli

Son düzenleme:
ıplik bu 5 ilmeğin önünden arkaya dolanır, sonra 5 ilmek düz örülür, tekrar 5 ilmek örmeden alıp iplik arkaya dolanır... Bu işlem 3 kez üst üste tekrar edilir.

2

Son düzenleme:
Örgünün arka yüzünde tüm ilmekler ters örgü örülürken , boş alınan 5 ilmeğin
ortasından sağ şişyardımı ile dolanan iplikler toplanır,

3 CÜ SIRA

Son düzenleme:
Ortadaki ilmekle ters örgü olarak örülür.
5 SIRA

Örneğin bitmiş hali... Kelebek motifleri her 4 sırada bir, diğer düz örgülerin ortasına uygulanarak çapraz bir görünüm elde edilir.
6 SON SIRA

güneşim bu nohut modelimi, kelebeğe daha çok benziyor. ayrıca bu model iki renkle daha güzel duruyor kelebekler farklı örülürse. nohut modelinin yapılışını bilmiyorum ama farklıydı sanki.

güneşim bu nohut modelimi, kelebeğe daha çok benziyor. ayrıca bu model iki renkle daha güzel duruyor kelebekler farklı örülürse. nohut modelinin yapılışını bilmiyorum ama farklıydı sanki.

canım haklısın yanlış başlık atmışım,uyarın için teşekkürler

evet bencede bunları nettende bulabiliriz ama ne yazıkki kimse anlatımlarıjı eklemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…