- 19 Şubat 2025
- 94
- 42
- 3
- 31
- Konu Sahibi gamgammmmmmmm40405040
Merhaba bebeğim bir yaşında bebeğinizin saçına nasıl kesiyorsunuz traş makinasıyla keseceğim ama izin vermiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tırnak makasıyla.Tırnaklarını nasil kesiyorsunuz? Ben kesmedim ama o şekilde mantikli geldi
Yok tırnak torpuleri de var bebekler için ama sonuçta onlar saç kesmez tabii ki. Tırnakları uyurken kesiyorsa o sekilde kessin veya elinde bir oyuncağa odaklıyken kesiyorsa o şekilde kessin mantığı ile söyledim. Size mantikli geldiyse tırnak makası ile kesmek siz o sekilde de deneyebilirsiniz tabii ki, torpunun keseceğini sanmam ama saçları, tabii ki onu da deneyebilirsiniz mantiginiza uygunsa.Tırnak makasıyla.
Anladım.Yok tırnak torpuleri de var bebekler için ama sonuçta onlar saç kesmez tabii ki. Tırnakları uyurken kesiyorsa o sekilde kessin veya elinde bir oyuncağa odaklıyken kesiyorsa o şekilde kessin mantığı ile söyledim. Size mantikli geldiyse tırnak makası ile kesmek siz o sekilde de deneyebilirsiniz tabii ki, torpunun keseceğini sanmam ama saçları, tabii ki onu da deneyebilirsiniz mantiginiza uygunsa.
Bebek tırnak makasıyla kesiyorum tabi uyuyarak daha iyi oluyor. Uyanıkken hiç kesemiyorim sürekli itiyorTırnaklarını nasil kesiyorsunuz? Ben kesmedim ama o şekilde mantikli geldi
2 yasinda olacaklar benimkiler, oglumunkini daha gecen ay ilk defa kestirmeye berbere goturdum. Kriz cikti zar zor biraz kesildi. Simdi kendisi kinali yapincak gibi geziyor evde.Merhaba bebeğim bir yaşında bebeğinizin saçına nasıl kesiyorsunuz traş makinasıyla keseceğim ama izin vermiyor
Oğlum 3 yaşında ve daha bu hafta berbere götürdük öncesinde makasla kesiyordum ama çok zorlanıyorduk asla kestirmezdi. Aklı biraz kesmeye başladığında oyun oynuyoruz ayağına kestim hep ama berbere daha yeni cesaret ettik. Babası götürdü ama ortalığı ayağa kaldırmış.Merhaba bebeğim bir yaşında bebeğinizin saçına nasıl kesiyorsunuz traş makinasıyla keseceğim ama izin vermiyor
Çok mantıklı Öneriniz için çok teşekkür ederimusturalı taraklar var. yorumlarda da genelde herkes bebeği için kullanmış. online alışveriş sitelerine yazarsanız bulursunuz. çok kolay kesiliyor. bizimkinin de önleri çok uzundu gözüne giriyordu. sadece önleri çok az aldık. biraz kısaltmak için kullandık yani. pratik oldu. bir bakın isterseniz.