Bebek Yatağı/Park Yatak Önerileri

birnilruyasi

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Haziran 2023
173
189
23
Merhaba tecrübeli anneler şimdiden önerileriniz için teşekkür ederim.
Anne yanı beşiğimiz var ilk 4-6 ay kullanım için.
Bebeğimize oda yapacağımız için odası boş kalsın istemiyoruz. Açıkçası ahşap beşik düşünmüyorum çünkü uyku eğitimi vermeyi düşünmüyorum yanımızda yatacak büyük ihtimalle. Beşiği odamıza koymak uygun olmayabilir bilemiyorum. Park yatak alıp anne yanından sonra odamıza koymak mantıklı mı?
Sizin önerileriniz neler?
Mantıklı derseniz kullanıp memnun kaldığınız park yataklar hangileri?
Kullandıysanız park yatağı ne kadar süre kullanabildiniz? Ve yüksekliği ayaklanan bebekler için güvenli mi?

Elele madre park yatak kullanıyorum ben. Çok memnunum. Anne yanı da oluyor içinde yatağa sabitleme aparatları var. 3 kademeli. Ben de basta en üstteki kademeyi kullanıp, sonra 2.ye geçip, şimdi ayaklanan bebeğimde en alt kademesinde kullanıyorum. Ayağa kalksa da çıkamıyor. Boyu bebeğin boyu kadar üstünden atlaması imkansız… yanlarda bolca cebi var. Oyuncak, ıslak mendil, bez vs kullanmaya çok iyi oluyor. İlk zamanlarda kullanılan alt açma ünitesi de var. O yonden de güzel… yurumeye baslayınca da, altında açılan fermuarlı bebeğin çıkması için yer var. Uyanınca çıkıp rahatlıkla yanına gelebilir. Senin alman gerekmez… tasıma cantası da var. Ben dediğim gibi memnunum. Su an 15 aylık kızım. 1 yasında komple odasını ayırdım. Karsısına kamerayı kuruyorum. Bir tarafı komple file gibi. Kameradan rahatlıkla görebiliyorum. Her halükarda kullanışlı ve muadillerine göre ucuz. Ayrıca altında da istersen sallanabilen, istersen sabit sekilde ayarlanabilir ayakları var. Bir bak derim

Yoyko kullanıyorum memnunum. Arkadaşlarım da Elele kullaniyor onlar da çok memnun. Anne yani olabilmesine dikkat ederseniz rahat edersiniz

Back
X