merhaba arkadaşlar öncelikle yazdıklarımdan sonra bunu bizemi soruyosun diye tepki vermeyin çünkü gerçekten bu konuda cesarete ihtiyacım var...ewliliğimizde 7.ayımıza girdik ve ben doğum kontrol hapıyla korunuyorum...prolaktinim çok yüksek olduğu için hipofiz adenom var bu çocuk yapmama engel bi rahatsızlık ama ilaçlarım bitti kan tahlillerimi yaptırcaz birkaç gün sonra ve artık çocuk istiyoruz maddi durumumuz buna engel değil...ama benim kuşkularım şimdiden başladı...bakabilirmiyim iyi bir doktor bulabilirmiyim normal doğum düşünüyorum ama dayanabilirmiyim diye...birde ben çocukları pek sewmem peki kendi çocuğun olunca nasıl oluyor gerçekten ölümüne sewiliyormu bebeklerimiz...nasıl bir duygu offf kafam çok karışık sizc 7.ayda bebek yapmak iyi bi kararmı yaşım 23...eşiminde 24...lütfen birşeyleer söleyin ilk bebeği olanlar hayatınızda ne açıdan neler değişti...lütfen yardım edin bana bu konuda gerçekten birileriyle bu konuyu konuşmam gerek..yakınımdaki insanlara her konu açtığımda yap gitsin kelimesi duyuorum ama bu bence bukadar basit değil...