- 18 Kasım 2015
- 33
- 23
- 40
-
- Konu Sahibi unstablecat
Merhaba arkadaşlar
Birbirini tanımayan onca insanın birbirine olan duaları oldukça etkileyici. Allah isteyen herkese sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Tüm zorluklara rağmen harika birşey.
Bende aslında bir çocuk annesiyim. Dokuz yaşında şu an. Şartlar,maddi durum, yeniden başlamak gibi kararsızlıklarım var ikinci çocuğu düşünme konusunda. Spiralimi çıkaracaklar bir operasyonla olacakmış ipimi ne kısa olduğu için. Fakat birbuçuk sene daha var aslında zamanının bitmesine.
Şimdimi yapsam yoksa beklesemmi kararsızlık yaşıyorum.
Yaşım 31 daha beklemeninde bir anlamı yok gibi. Yapmayacaksam tek çocuk olmakta güzel değil. Benim gibi kararsız kalanlarınız varmı?
Ne yapmalıyım sizce?
Merhabalar bence hemen yapin :) dediğiniz gibi birbirini tanımayan kişilerin birbirlerine ettikleri dua Allah katında daha makbuldür inşallah Rabbim sizede tez zamanda hayırlısı bi evlat versin inşallah.umarım emalyatta da hiç bir problem çıkmaz. Sanırım kısa olmalı küçük bi operasyondur.dilerim herşey gönlünüzce olur inşallah
Bende 1 senelik evliyim bende çok istiyorm inşallah benimde olur hayırlısı ile Rabbim tüm isteyenlere versin bizlerde inşallah.
Bende tek çocuk istemem en az 3, 2 de olsa olur gerçi. Çocuğunuzu kardeşiz bırakmayın Yazık :) inşallah en kısa zamanda güzel haber verirsiniz hayırlısı ile tabi hepimiz inşallah
Ya bence hemen yapın 9 yaş bide olması doğması 10 yaş. Çok fazla ara vermissiniz. Kardeşler arası çok taş farkı olmaması taraftariyim ama siz bilirsiniz tabi[/QUOTE
işte bende hemen yapayım diyorum ama sonra alıyor bir düşünce :))
şartlar ve maddi durumla ilgili durumlar varsa neden ikinci çocuğu istiyorsunuz
Rica ederim. En kısa zamanda sizden de hayırlı haberler gelir inşaallahÇok teşekkür ederim Ebru hanım :)) bende sanırım aynı şeyi düşünüyorum yarın sabah hastaneye gideceğim spirali çıkarttırmak için. Sizinde allah sağlıkla doğmayı nasip etsin. En yakında bende güzel haberleri veririm inşallah. Desteğiniz için çok teşekkürler tekrar
Merhaba arkadaşlar bugün hastaneye spirali bir operasyonla çıkarmak için geldim. Biraz kanama olduğu için gece burada kalacağım çıkarmadılar.
Hastaneden yazıyorum ki son ana kadar fikrimi değiştireceğimden korktum. Hatta aç karnına geldiğim için anestezi yüzünden aileme gidip kahvaltı edelim boşverin dedim:) eşim işinin yeni kurulmasından dolayı birkaç ay bekle dedi ama hemen olacağı kesin diye birşey yok. Son ana kadar hastaneden kaçma fikrimden caydım yani :) destekleriniz için teşekkür ederim. İnanın önemli benim için. Şimdi güzel haberler için gün sayma zamanı gerçi bu ay yumurtlama dönemini kaçırdım ama. Son adet tarihim 4 kasımdı bu durumda adet dönemim yakın olduğu için herhalde aralık ayından itibaren bekliyor olacağız. Lütfen neler yapmam gerek gibi konulardada beni yanlız bırakmayın. Hepimizin allah gönlüne göre versin
Sevgiyle kalın
Hadi bakalım çok çok geçmiş olsu.İnşallah en kısa zamanda da güzel haberler verirsşn hepimiz güzel haber veririz inşallah :) Rabbim en kısa zamanda tüm isteyenlere versin inşallah.
Bundan sonra bol bol dinlenmek stres yapmamak güzel beslenmek ve tabi birde folik asit kullanmak gerek senin ve bebeğin sağlığı için:) sevgililerimle öpüyorum :))
En kisa zamanda hayırlı haberlerini alırız umarım. Stres yapma oluruna bırak sadece yeter
Hadi bakalım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre versin inşallah.duaların için Aminn:) Allah razı olsun birbirimize dua edelim herzaman sizlerde benim duamdasınız sizi takibim altına aldım :) sonuçları zamanla ve merakla bekliyorum inşallah güzel haberler veririz Allahın izniyle.Canım çok teşekkür ederimBugün eve gelmenin huzuruyla pek keyifliyim allah kimseyi doğum gibi güzel olaylar haricinde hastaneye düşürmesin
İnşallah canım bakalım pek heyecanlıyım halbuki ikinci olacak ama aradan dokuz sene geçti diyemi yada hiç düşünmezken bir anda içime düşen çocuk aşkı yüzündenmi bilemiyorum:) yazımda varsa bakalım inşallah sağlıkla doğsunlarda. Bende iyi haberlerini bekliyorum sende kendine çok dikkat et. Folik asit ebaşladım ekimde dedim kararsızım ama ne olur ne olmaz başlayayım ben:) sevgilerimle canım dualarım seninle bende öpüyorum
Hadi bakalım çok sevindim senin adına Allah gönlüne göre versin inşallah.duaların için Aminn:) Allah razı olsun birbirimize dua edelim herzaman sizlerde benim duamdasınız sizi takibim altına aldım :) sonuçları zamanla ve merakla bekliyorum inşallah güzel haberler veririz Allahın izniyle.
Ayrıca ikinci çocukta anne adayı daha yoğun duygu yaşarmış gerçi bu 3. Çocukta da olur her defasında duygun daha çok artarmış 1. Si ceviz ise 2.si ceviz içi derler :) Allah Banada anne olmayı nasip etsin.sizede ikinciyi nasip etsin inşallah şimdi nasıl özlemişsindir bebek sevmeyi 9 seneden sonra :) kendine çok dikkat et
Ve folik asit zaten normalde 3 yada 4 ay öncesinde kullanılıyor ve gebelik oluştuğu zaman devam ediliyor kararsız kalma yani.bebeğini ve kendi sağlığını düşün öpüyorum yanaktan:))
Bizde inşallah en kısa zamanda bebeklerimizi kucağımıza alırız.Rabbim izniyle :)Aynen yazdıkça,okudukça, düşündükçe heyecanlanıyorum:) şimdi spiral de çıktı ya işler gerçektan ciddiye bindi onunda bi paniği var.
Hastanede doğum katında kaldım dün gece bir bebek ağlamaları rüyamda bebekler gördüm hep:))
Amin canım aminn güzell hayırlı haberlerle heyecanla bekliyorum :) evet bebek kokusunu pek özledimBende öpüyorum canım allaha emanet ol