Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Benim Annem babam da uzakta ama çocuk yaparken hiç aklıma gelmedi ve 22 yasında hamile oldum 23 de anne oldum hayırlısı artık mevlam istediğiniz zamanda bekletmeden versin mevlam cennet kokusunu koklatsın inş
ana baba uzakta hamilelik düşüncesi kafa karışıklığı aynı kendimi okudum ben de =) gerçi ben çocuk istiyorum eşim çekingen taraf biraz daha beklesek de olur modunda ama yaş oldu 27 onun 30 şimdi olsa doğurdum desem olcak yaş 28 diye düşününce daha da bi istiyorum ama özellikle annemden uzak olmak korkutuyo. çalışan bi kadınım çocuk olunca da aksilik olmazsa çalışmaya devam etmek istiyorum ama anacığım yanımda olmadan nasıl olcak diye de kara kara düşünmeden edemiyorum =(
Benim Annem babam da uzakta ama çocuk yaparken hiç aklıma gelmedi ve 22 yasında hamile oldum 23 de anne oldum hayırlısı artık mevlam istediğiniz zamanda bekletmeden versin mevlam cennet kokusunu koklatsın inş