- 9 Mayıs 2014
- 64
- 7
- 26
- Konu Sahibi gamzeaydin
-
annem gelir ama okula giden kardeşim war :SBenim ailemde uzakta doğum anında annem geldi 3hafta kaldı yanımda sonra hep tekdim annelik iç güdüsü her seyi yaptırıyo bebek bambaşka mevlam yardım ediyo
Maşallah :) teysem ebe onu çağırırm doğuma ama doğumdan önceki kontrollerde önemli yicem kafayı acaba 2 -3 sene daha mı atsam çocuk işini :))) rahatıma çok düşkünüm :) biraz da :))Bu arada doktor dan bende çok korkuyorum ama şükür gönlüme gore bi doktor buldum çok rahatım oğlum biraz buyusun ikinciyi de yapcam
top bende ben istersem olur istemezsem olmaz :) eşimle aramda 8 yaş war :))Sen bilirsin kardes sonra gecen senelere pişman olmaesin sana bıraktı o zaman
pişmanlık dedinde insanoğluyuz herşey için bişekilde pişmanlık duyuoruz :)) acaba ewliliğin oturmasını mı beklesem bi 3 buçuk sene daa :)))Sen bilirsin kardes sonra gecen senelere pişman olmaesin sana bıraktı o zaman
amin inş.ama git gel yaşıorum bu dönem bilmiorum istek mi psikolojimiBi yakınımda istemedi baslarda istediği zaman da uzun bi müddet olmadı simdi 3aylık bi prensesimiz var o diyo çok beklemişşm keske basda isteseydim yazık diye pişman oluyo ondan dedim sana tabi takdir senin istediğin zaman hiç bekletmeden versin mevlam
ayyy teşekkür ederimmm canım ama nedir bu insanoğlunun bitmek bilmeyen istekleri ya :))bence istekhayırlısı artık
böyle giderse canım :)) zor hamile olurum.. gibiValla arkadasım mevzu çocuk olunca benden farklı birsey duymazsın çünkü çok guzel bi duygu isteklere gelince istekler bitmez doğru ama guzel istekler olunca problem yok bence
tamam söz :) haber weririm duygu we düşüncelerim çok değişir biliorum ama şuan bile farklı duygular içerisindeyim.... :))Arkadasım hamile olursan haber ver emi duygu ve düşüncelerini merak ediyorrum şimdiden inş rahat gecer
istanbulda oturuyorum :) çankırılıyım sen ?Nerde oturuyorsun nerelisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?