bebek yapıp yapmamakda kararsızım neyapcağımı bilemiyorum :(( yardımmm istiyorummmmm

Bu arada doktor dan bende çok korkuyorum ama şükür gönlüme gore bi doktor buldum çok rahatım oğlum biraz buyusun ikinciyi de yapcam
Maşallah :) teysem ebe onu çağırırm doğuma ama doğumdan önceki kontrollerde önemli yicem kafayı acaba 2 -3 sene daha mı atsam çocuk işini :))) rahatıma çok düşkünüm :) biraz da :))

Bi yakınımda istemedi baslarda istediği zaman da uzun bi müddet olmadı simdi 3aylık bi prensesimiz var o diyo çok beklemişşm keske basda isteseydim yazık diye pişman oluyo ondan dedim sana tabi takdir senin istediğin zaman hiç bekletmeden versin mevlam

amin inş.ama git gel yaşıorum bu dönem bilmiorum istek mi psikolojimi

Valla arkadasım mevzu çocuk olunca benden farklı birsey duymazsın çünkü çok guzel bi duygu isteklere gelince istekler bitmez doğru ama guzel istekler olunca problem yok bence

Arkadasım hamile olursan haber ver emi duygu ve düşüncelerini merak ediyorrum şimdiden inş rahat gecer

ana baba uzakta hamilelik düşüncesi kafa karışıklığı aynı kendimi okudum ben de =) gerçi ben çocuk istiyorum eşim çekingen taraf biraz daha beklesek de olur modunda ama yaş oldu 27 onun 30 şimdi olsa doğurdum desem olcak yaş 28 diye düşününce daha da bi istiyorum ama özellikle annemden uzak olmak korkutuyo. çalışan bi kadınım çocuk olunca da aksilik olmazsa çalışmaya devam etmek istiyorum ama anacığım yanımda olmadan nasıl olcak diye de kara kara düşünmeden edemiyorum =(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…