• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek yapıp yapmamakda kararsızım neyapcağımı bilemiyorum :(( yardımmm istiyorummmmm

gamzeaydin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Mayıs 2014
64
7
26
1.5 senedir ewliyim ama bebekleri çok sewiorum.kararsızlık içerisindeyim.endişelerimde war açıkcası :((

Eğer endişen çocuktan dolayı ise Çocuğu tehir ettikçe endişen çoğalır bi hamile kal onun minik kalp atışını bi duy ozaman niye bu kadar beklemisim diyeceksin hele bide doğsun kokusunu içine bi çek o zaman ne dert kalıyo ne tasa. Küçücük bir varlığın an be an gozunun önünde büyümesi herseyin e sahit olmak o kadar guzel bir duygu ki kendini bu güzellikten mahrum etme...

Ama endişe ettiğin baska bişe varsa bilemem:KK46::KK46::KK46:

Eğer endişen çocuktan dolayı ise Çocuğu tehir ettikçe endişen çoğalır bi hamile kal onun minik kalp atışını bi duy ozaman niye bu kadar beklemisim diyeceksin hele bide doğsun kokusunu içine bi çek o zaman ne dert kalıyo ne tasa. Küçücük bir varlığın an be an gozunun önünde büyümesi herseyin e sahit olmak o kadar guzel bir duygu ki kendini bu güzellikten mahrum etme...

Ama endişe ettiğin baska bişe varsa bilemem:KK46::KK46::KK46:

bilmiorummm aslında jinekolog kontrolü altında hamile kalmayı düşünüorum istanbulda yaşıorum ve güwenebilceğim doktoru bulmam gerekiyor, herşey kontrollü olsun istiorum çok şey istiorum galiba :S ailem uzakta ailemin gözü önünde olsun istiorum yani istiorum da istiorum

Benim ailemde uzakta doğum anında annem geldi 3hafta kaldı yanımda sonra hep tekdim annelik iç güdüsü her seyi yaptırıyo bebek bambaşka mevlam yardım ediyo

Bu arada doktor dan bende çok korkuyorum ama şükür gönlüme gore bi doktor buldum çok rahatım oğlum biraz buyusun ikinciyi de yapcam:KK17::KK16::KK16:

Benim ailemde uzakta doğum anında annem geldi 3hafta kaldı yanımda sonra hep tekdim annelik iç güdüsü her seyi yaptırıyo bebek bambaşka mevlam yardım ediyo
çok sansalısınız benım olmuyo cocugum ne guzel

kaç yaşındasın benim gibi 30 san korkunun bi anlamı yok kocanı mı yeterli bulmuyorsun babalık için anneni yada kayınvalideni ?zaten kimse tam olamaz senden başka yaşın ufaksa bi 5 sene daha beklersin değilse, kısırlık için hastaneye başvurma zamanına kadar bekleme, ben artık beklemiyorum kocalar zaten 4-4lük değil sen annelik duygusunu tatmak istiyormusun onu düşün.

polıkıstık over rahımagzı yetmezlığı 4 tane dusurdum bu sorunlar yuzunden artık hıc umudum kalmadı :(

tedavılelerle oldu hep hamılelık en buyugum 23 hafta durdu dustu ıkısı 5 hafta bırı 16 hfta ıdı basvurmadım ama kabullendım olmuycak olan da dusecek sanırım neyse Allah tüm annelere evlatlarını bagıslasın

Olur inş arkadasım sen ümitsizliğe kapılma oluyo boyle şeyler bende Sekiz aydır istiyordum ikinciyi bi turlu olmadı geçenlerde gittim doktoruma çatlamayan yumurtalar, enfeksiyon ve yara olduğunu soyledi smear aldı adetin 3.gunu tahlil istedi yumurtaların çatlamaması gebeliğe maniymiş .bakalım ne zaman olacak allAhu ağlem allahım dan ümit kesilmez. Sen yinede alternatif yollara baş vur vardır mutlaka tedavisi neticede hamile kalabiliyorsun mevla yardımcımız olsun tez zamanda sağlıklı sıhhatli hayırlı bi evlat ihsan eylesin mevlam

Şu anda kendim evde bi ilaç yaptım yumurta çatlama sı ve enfeksiyon için bu bitsin incir kürüde yapacam hayırlısı artık bakalım ne zaman nasip olacak

Back