bebek ve iş akıl verin

asii nuran

birgarip melek
Kayıtlı Üye
27 Şubat 2017
461
159
39
Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi biliyorum ama daha yeni üye oldum.Sizin vereceğiniz akıla çok ihtiyacım var.
Ben 4 aydır çalışıyorum 1 tane bebeğim var 1 yaşın da ellerinizden öper.Annem bakıyor bebeğime ama ben çok özlüyorum.Ve çok vicdan yapıyorum.Sanki artık beni sevmicek anneme bağlanacak gibime geliyor.Bu işe çok ihtiyacım var eğer çalışmazsam mamasını dahil alamıyoruz.Kıt kanat geçiniyoruz. Allah'a şükür borç harç yok ama eşimin maaşı yetmiyor.Kira fatura vs.hep oralara gidiyor.Ben çalışırsam rahat ediyoruz.Kendi rahatım için acaba bebeğimi annesinden mahrum mu bırakıyorum.Psikolojişi kötü etkilenir mi ne olur beni rahatlatacak akıl verin.Siz olsanız ne yaparsınız.Azıcık aşım kaygısız başım der otururmusunuz bebeğinizin yanında

Canım bebeğin küçük değil 1 yaşında , hemde annen bakıyormuş çok şanslısın, geçinemiyoruz diyorsun çalışmaya devam et , tek çalışan kadın sen değilsin, insanlar ne şartlarda çalışıyor, bakıcı kreş vs uğraşıyor. İyi yanlarından bak ve vicdan yapma bence

Çalışarak bebeğini büyüten çok anne var, hiçbiri annesini sevmemezlik yapmıyor, merak etmeyin bebeğiniz sizi anlayacaktır ileride.
Üstelik anneanne bakıyormuş sizinkine çok şanslısınız aslında.

Ayni duygulari paylasiyoruz biraz once esime msj attim ben kizimi cok ozluyorum diye.sinifin penceresinden kizimin yasinda bi kiz cocuguna bakiyorum.ne tatli kosuyor oynuyor piti piti..gidip sarilasim geldi.

Canim sevgi acisindan sorun olmaz sever seni o yonden endisen olmasin. :) Gecinemiyorsaniz yapacak bir sey yok. Beraber gecirdiginiz vakti dolu dolu gecirmeye bak. Esin de yardimci olursa ve size katilirsa harika olur.

Çok tercih yapma seçeneğiniz yok gibi duruyor o yüzden kendi kendinizin psikolojisini bozmayın.
Çocuğunuzla ne kadar zaman geçirdiğiniz değil ne kadar kaliteli zaman geçirdiğiniz önemli.

Canim sevgi acisindan sorun olmaz sever seni o yonden endisen olmasin. :) Gecinemiyorsaniz yapacak bir sey yok. Beraber gecirdiginiz vakti dolu dolu gecirmeye bak. Esin de yardimci olursa ve size katilirsa harika olur.
teşekkür ederim ama eve gidincede bana çok gelimiyor soğumuş sanki üzülüyorum ben çok

Ayni duygulari paylasiyoruz biraz once esime msj attim ben kizimi cok ozluyorum diye.sinifin penceresinden kizimin yasinda bi kiz cocuguna bakiyorum.ne tatli kosuyor oynuyor piti piti..gidip sarilasim geldi.
öğretmensiniz galiba siz benden daha şanslısınızdır eminim ben 9 saat kızımdan ayrıyım ve haftada 1 gün iznim var siz nasıl dayanıyorsunuz kim bakıyor.

teşekkür ederim ama eve gidincede bana çok gelimiyor soğumuş sanki üzülüyorum ben çok
Canim daha 1 yasinda bebek. :) Yetiskinler gibi davranis bekleyemeyiz onlardan. Mizactan da kaynaklanabilir. Benim bebegim de seninkinden birkac ay buyuk. Hadi suraya gidelim deyip elimi uzatsam tutmaz mesela kendi basina gitmek ister. Bazen benden babasina gitmek istemez bazen de babasindan bana gelmek istemez. Davranislarini gozlemle ama seni sevmiyor gibi anlam cikartma. Imkan dahilinde olsa en azindan 3 yasina kadar birlikte oynayin hem ona hem sana iyi gelir derdim ama imkan yoksa da uzulme. Pek cok anne bebegi icin calismayi tercih ediyor... Dunyanin sonu degil.

öğretmensiniz galiba siz benden daha şanslısınızdır eminim ben 9 saat kızımdan ayrıyım ve haftada 1 gün iznim var siz nasıl dayanıyorsunuz kim bakıyor.
Annem bakiyor hafta sonu tatil evet.. ben ucretli ogretmenim.ben 6 saat olmuyorum kizimin yaninda.hala sabah gelirken arkamdan agliyor..cok sukur annen bakiyor aklin kalmaz.napcaksin bir sekilde alismamiz gerekiyor.eve gidince isden ziyade onunla vakit geciriyorum hava guzelse parka gidiyoruz.uzulme alisiyor insan ama ozlem tabiki hep olacak.

Merhaba arkadaşlar ben bu siteyi biliyorum ama daha yeni üye oldum.Sizin vereceğiniz akıla çok ihtiyacım var.
Ben 4 aydır çalışıyorum 1 tane bebeğim var 1 yaşın da ellerinizden öper.Annem bakıyor bebeğime ama ben çok özlüyorum.Ve çok vicdan yapıyorum.Sanki artık beni sevmicek anneme bağlanacak gibime geliyor.Bu işe çok ihtiyacım var eğer çalışmazsam mamasını dahil alamıyoruz.Kıt kanat geçiniyoruz. Allah'a şükür borç harç yok ama eşimin maaşı yetmiyor.Kira fatura vs.hep oralara gidiyor.Ben çalışırsam rahat ediyoruz.Kendi rahatım için acaba bebeğimi annesinden mahrum mu bırakıyorum.Psikolojişi kötü etkilenir mi ne olur beni rahatlatacak akıl verin.Siz olsanız ne yaparsınız.Azıcık aşım kaygısız başım der otururmusunuz bebeğinizin yanında
Bakanınız olduktan sonra çalışın derım, bende calısan bır anneyım kızım yakında yasına gırecek , borc harc var bızde ama olmasada calısırdım en fazla yapacagım bırkaç ay ucretsız ızın almak olurdu borcum olmasa hem cocugunuzun gelecegı hemde kendı gelecegınızın garantısı ıcın calısın sgk nız ıslesın uc bes te olsa kazancınız olsun, mama bıttı bu cocuk ne yer dıye dusunmektense ıstedıgı seylerı ımkanlar cercevesınde alırsınız...

Canım bizde aynı durumdayız benim bakıcak kimsem de Yok. Çalışsam zaten maaş bakıcıya gider, saçma olur.
Bizde de oğlum aç kalmıyor ama biz kalıyoruz bazen :KK70: :KK70:
Aç kalınmıyor birşekilde doyuyor insan da.. parana göre yasıyorsun işte.
Annenin iyi baktığına eminsen sıkıntı Yok. bende evden yapacağım iş arıyorum ama bulamıyorum :KK43:

Canım bizde aynı durumdayız benim bakıcak kimsem de Yok. Çalışsam zaten maaş bakıcıya gider, saçma olur.
Bizde de oğlum aç kalmıyor ama biz kalıyoruz bazen :KK70: :KK70:
Aç kalınmıyor birşekilde doyuyor insan da.. parana göre yasıyorsun işte.
Annenin iyi baktığına eminsen sıkıntı Yok. bende evden yapacağım iş arıyorum ama bulamıyorum :KK43:
anlıyorum sizi bakan olsa çalışırmısınız doğru yapıyorum dimi

X