• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bebek ve iş akıl verin

eltim var sürekli bana ben olsam bırakmam çocuğumu diyor.onunda var ve onunda durumu yok ama ben senin gibi bırakmam az yerim çocuğuma kendim bakarım diyor çok üzülüyorum kötü bir anne miyim diye
Bırakmam çocuğu ne demek kızdım eltinize sanki cami avlusuna bırakıyorsunuz, anneannesi bakıyor sonuçta.
Çok ciddiye almayın o eltiyi.

eltim var sürekli bana ben olsam bırakmam çocuğumu diyor.onunda var ve onunda durumu yok ama ben senin gibi bırakmam az yerim çocuğuma kendim bakarım diyor çok üzülüyorum kötü bir anne miyim diye
Bence eltinin amacı çocuğuna kendi bakmak falan değil, yan gelip yatmak daha güzel geliyordur. Evet calismayabilirsiniz kıt kanaat geçinebilirsiniz ama bir de yaşam kalitesi diye bir şey var, sağlığınız yerindeyse çalışın hem ne güzel bebeginize anneniz bakıyormuş, millet ne şartlarda çalışıyor evladını yabancı birine bırakıyor siz yine şanslısınız. Bence eltinizi çok dikkate almayın aynı durumda kendisi olsaydı size neler söylerdi bir de böyle düşünün

Siz ne kadar ters bi bayansınız.aç bırakacak halim yok zaten nacizane biraz destek istedim çok ters cevap vermenize gerek yok sinirlisiniz belli
Aynen boyle tuhaf tipli ler köstek olmayı çok sever . Üzülme bence devam et rahat edıyorsun madem cocugun ıcın bir nevi çalışıyorsun sigorta da odenır her cocuk annesini cok sever üzülme sen kötü döven bağıran anne degılsın ki nefret etsin için rahat olsun iyiki iş var da çalışıyorsun

Bakanınız olduktan sonra çalışın derım, bende calısan bır anneyım kızım yakında yasına gırecek , borc harc var bızde ama olmasada calısırdım en fazla yapacagım bırkaç ay ucretsız ızın almak olurdu borcum olmasa hem cocugunuzun gelecegı hemde kendı gelecegınızın garantısı ıcın calısın sgk nız ıslesın uc bes te olsa kazancınız olsun, mama bıttı bu cocuk ne yer dıye dusunmektense ıstedıgı seylerı ımkanlar cercevesınde alırsınız...
kendinizi nasıl telkin ediyorsunuz çok zor çalışan anne olmak

Bence eltinin amacı çocuğuna kendi bakmak falan değil, yan gelip yatmak daha güzel geliyordur. Evet calismayabilirsiniz kıt kanaat geçinebilirsiniz ama bir de yaşam kalitesi diye bir şey var, sağlığınız yerindeyse çalışın hem ne güzel bebeginize anneniz bakıyormuş, millet ne şartlarda çalışıyor evladını yabancı birine bırakıyor siz yine şanslısınız. Bence eltinizi çok dikkate almayın aynı durumda kendisi olsaydı size neler söylerdi bir de böyle düşünün
her zaman aynı seyi söylüyor çocugun sana ihtiyacı var çık işten kocan baksın diye

Aynen boyle tuhaf tipli ler köstek olmayı çok sever . Üzülme bence devam et rahat edıyorsun madem cocugun ıcın bir nevi çalışıyorsun sigorta da odenır her cocuk annesini cok sever üzülme sen kötü döven bağıran anne degılsın ki nefret etsin için rahat olsun iyiki iş var da çalışıyorsun
Allah razı olsun sağ olun

Seni sevmemesi annene bağlanması gibi bir durum olmaz. Evde olduğun zamanlar güzelce ilgilen sevgini göster.

Uç örnekler haricinde bir çocuğun annesini sevmemesi diye bir şey olur mu?

Çalışmanız gerekiyorsa çalışacaksınız birçok anne gibi.

Yeter ki işten artan vaktinizde önceliğiniz temizlik, bulaşık, ev düzeni değil yavrunuz olsun.

Vicdan yapacak birşey yokki.Hemde anneanne bakıyor çok sanşlısın bu konuda.Gözün arkada kalmaz.Sonuçta onun iyiliği için çalışıyorsun.Çalışan ilk anne de değilsin son annede olmayacaksın.Böyle telkin et kendini.Büyüdükçe masrafları artıyor çocukların senin elti de öğrenir yakında :)

Vicdan yapacak birşey yokki.Hemde anneanne bakıyor çok sanşlısın bu konuda.Gözün arkada kalmaz.Sonuçta onun iyiliği için çalışıyorsun.Çalışan ilk anne de değilsin son annede olmayacaksın.Böyle telkin et kendini.Büyüdükçe masrafları artıyor çocukların senin elti de öğrenir yakında :)
moralimi bozuyor hep

Canım, sen ona bakma,çalışırsın,kazanırsın,misler gibi iyisini yedirir,iyisini giydirirsin...Annenin bakması cok büyük bir nimet...Bebeğin seni unutmaz merak etme,tabi bakanı da sever,bağlanır ama,anneannesini de sevsin isterdin zaten değil mi?
Boş konuşanlara da aldırış etme,ablamın komşusu var bebeği olan,ayyy süt alamıyorum,giydiremiyorum dıyor da,ne çalışıyor,ne de günde bir paket sigarasından vazgeçiyor...Sen kendinle gurur duy,bil ki bebeğinde aklı erdiğinde seninle gurur duyacak...

işte tam da bu
eltiler böyle konu sahibi
kendisi sizin üretken olmanızı çekemeyip üzmeye çalışıyor
sinirlendim!

siz yine çok şanslısınız
benim çocuğuma bakıcı bakıyor
büyük kızıma babaanne bakmıştı çok rahattı

eltinize üzüldüğünüzü belli etmeyin
yanında özledim falan demeyin

Eve gittiğiniz de anneniz de sizinle mi oluyor. Evine mi gidiyor ? Bence iş çıkışı basbasa kalın ailenizle. Bebeğinizle oyun oynayın. Yemeğini yedirin. Kucağınıza alın öpün koklayın. O daha küçücük. Kime alışırsa ona gidecek tabi ki. Ayrıca sadece kendiniz için değil aileniz için çalışıyorsunuz. Ben işi bıraktım. Şuan hamileyim. Şimdi ki aklım olsa işimi bırakmazdım. Çok özledim işimi. Güzel de bi işim vardı. Her neyse dediğim gibi anneniz siz eve varınca evine gitsin. Zamanla alışacak bebeğiniz

Canım, sen ona bakma,çalışırsın,kazanırsın,misler gibi iyisini yedirir,iyisini giydirirsin...Annenin bakması cok büyük bir nimet...Bebeğin seni unutmaz merak etme,tabi bakanı da sever,bağlanır ama,anneannesini de sevsin isterdin zaten değil mi?
Boş konuşanlara da aldırış etme,ablamın komşusu var bebeği olan,ayyy süt alamıyorum,giydiremiyorum dıyor da,ne çalışıyor,ne de günde bir paket sigarasından vazgeçiyor...Sen kendinle gurur duy,bil ki bebeğinde aklı erdiğinde seninle gurur duyacak...
Elt,m de sürekli öyle bezi yok kıyafeti yok diyo ama çalışmam diyor benim sevgim daha önemli onun için diyor

Back
X