- 4 Kasım 2020
- 1.604
- 1.949
- 29
Ayy maşallah kuzuya benimki de öyle böyle büyüyor beni tükete tüketeOyle tabii kuzumm yarın tam 2 ayıgını doldurmuş oluyorr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy maşallah kuzuya benimki de öyle böyle büyüyor beni tükete tüketeOyle tabii kuzumm yarın tam 2 ayıgını doldurmuş oluyorr
Ayy maşallah ne güzel kilo almış . Kaç saat emiyorKzlar bebekelrnz kac kilo oldu bnmki 5600 olmus biraz fazla dedi dr. Cok aliyor kilo dedide napim diyete mi sokayim cocugu sadece anne sütü aliyor e sık emzir dedi basta oyle alisti emiyor vermesem aglio
Bizim burda ocaklar oluyor okuyorlar. Bende benimkini götürcemHocaya götürücem ben aklını kaybetmiş gibi ağlıyor çünkü beni korkutuyor o derece
Ocak ney kız .Bizim burda ocaklar oluyor okuyorlar. Bende benimkini götürcem
Ocak diyorlar. Mesela huysuzlanan çocuğu götürüyorsun okuyor o kişi ya da böyle kulak arkası yara egzama gibi olunca tıvga ocağına gidiyorsun değişik bir şeyOcak ney kız .
İlk defa duydum vallahiOcak diyorlar. Mesela huysuzlanan çocuğu götürüyorsun okuyor o kişi ya da böyle kulak arkası yara egzama gibi olunca tıvga ocağına gidiyorsun değişik bir şey
Vallahaa bazen ozlicez bence bugünleri kızzAyy maşallah kuzuya benimki de öyle böyle büyüyor beni tükete tükete
Ben de hep öyle düşünüyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kayıp gidicek ellerimizin arasından anlamıycazVallahaa bazen ozlicez bence bugünleri kızz
Ooyyyy canımmm sorma vallahi öyleeBen de hep öyle düşünüyorum tadını çıkarmaya çalışıyorum kayıp gidicek ellerimizin arasından anlamıycaz
Ya bu benim kız ishal olmuş galiba çok cıvık tuvaleti ve sümük gibi uzuyor napmam gerekiyorOoyyyy canımmm sorma vallahi öylee
Üsütme yeter kuzu benimkide oluyo öyle normall bide terliyo terleyincede oluyo ishall yapcak bise yokYa bu benim kız ishal olmuş galiba çok cıvık tuvaleti ve sümük gibi uzuyor napmam gerekiyor
Cok saçma yaa nedemek yok özelemi sordunYa kızlar bu 2ay aşılarında verem aşısı olayı kaç gündür sinirlerimi bozdu . ellerinde yokmuş gelmiyormuş falan nasıl olur böyle bişe ya . Bn ilk kızımda hiç böyle bi sorun yaşamadım ya
Üfff İstanbul’un sıcağına canmı dayanır Buda hep ter oluyor bizde camları açmadan yapamıyoruz napcazÜsütme yeter kuzu benimkide oluyo öyle normall bide terliyo terleyincede oluyo ishall yapcak bise yok
Yok kuzum Asm şerde soruyorum aşı sıkıntısı varmış gelmemiş kaç yeri aradımCok saçma yaa nedemek yok özelemi sordun
Anladımm canımYok kuzum Asm şerde soruyorum aşı sıkıntısı varmış gelmemiş kaç yeri aradım
Aynenn öylee mecburr oluyoÜfff İstanbul’un sıcağına canmı dayanır Buda hep ter oluyor bizde camları açmadan yapamıyoruz napcaz
Gerçektende oyle haa hele karanlık birebirrEki Görüntüle 3107080
Jou sweetgirlcandy Zekta1 C cgdm82 MC06 M -Murphy Lamiyaa diaymonds cherry_baby N Nurhafsa Sena_ Sade frappe Dreamgirls pufimo icefrezya Mumdelisi321 C civcivsin fatma86 Lumix sydrmkn Amazing family Maybelater
Krglhly D Deryat EddaHayaL mutebessimm
scblog alas67 pufimo sempatik_kiz lego
turkish-americano Aysen012 Boncuk000 leylav
E Eylul9921 BHCMELEK
2aylik olduk kac gün gecti asm den beni arayacakti hemşir ona göre gidecektim demek ellerinde aşı yok ondan aramiyorlar Yarin arayip sorayim ben bir umarim gelirYok kuzum Asm şerde soruyorum aşı sıkıntısı varmış gelmemiş kaç yeri aradım